Skip to content

A 3:3 csillagportál, a márciusi 3:3 energetikai átjáró titkai

Március harmadikán nyílik minden évben a harmadik csillagportál. Az ezoteriában az "energiaportálokat" gyakran olyan különleges pontoknak vagy helyeknek tekintik, amelyek magas spirituális energiakoncentrációval rendelkeznek, és amelyeket spirituális gyakorlatokhoz, például meditációhoz vagy manifesztációhoz lehet használni.

A március 03:03 csillagkapu egy kapu a Szellem magasabb birodalmaiba. A 3:3 azt jelenti: az elme, a test és a szellem hármasságának megtestesítése.

A 3:3 márciusi csillagportállal felgyorsíthatod a megnyilvánulás folyamatát, és a tudatosság magasabb szintjeire emelkedhetsz, összehangolva elmédet, testedet és szellemedet.

A március 3:3 csillagportál tökéletes nap arra, hogy összehangolódj az univerzális áramlással, és elkezdd megnyilvánítani legmélyebb vágyaidat.

A március 3:3 csillagportál egy olyan energetikai nyitást is kínál, amely összekapcsolódik a 3-as szám értékes energiáival, amely a kreativitás, az önkifejezés és a manifesztáció szimbóluma.

Március harmadikán ti és az emberiség egy energetikai kapun fogtok belépni. Ez egy erőteljes időszak arra, hogy megtestesítsd magadban a hármasságot, és kapcsolódj az univerzum kozmikus energiájához.

Ha hajlandó vagy és készen állsz, ez egy nagyszerű nap arra, hogy lépéseket tegyél az álmaid felé, és fizikai valósággá váljanak. Fordítsuk figyelmünket és tehetségünket az új kezdetek megteremtése és a legmagasabb potenciálunk megnyilvánulása felé.

2:2 februári csillagportál
3:3 márciusi csillagportál

Mi az a csillagportál-idő?

Minden év során 12 csillagportál-alkalom fordul elő. Ezek sorrendben:

  1. Január 1; azaz 1:1 csillagportál
  2. Február 2; azaz 2:2 csillagportál
  3. Március 3; azaz 3:3 csillagportál
  4. Április 4; azaz 4:4 csillagportál
  5. Május 5; azaz 5:5 csillagportál
  6. Június 6; azaz 6:6 csillagportál
  7. Július 7; azaz 7:7 csillagportál
  8. Augusztus 8; azaz 8:8 csillagportál
  9. Szeptember 9; azaz 9:9 csillagportál
  10. Október 10; azaz 10:10 csillagportál
  11. November 11; azaz 11:11 csillagportál
  12. December 12; azaz 12:12 csillagportál

Egyesek úgy vélik, hogy ezek az energiaportálok hozzáférést biztosítanak a tudatosság és a spirituális megértés magasabb szintjeihez.

Bizonyos szent vagy történelmi helyek, például a Stonehenge vagy a Machu Picchu meglátogatása növelheti a spirituális tudatosságukat, és összekapcsolhatja őket a tudatosság magasabb szintjeivel.

Hasonlóképpen, úgy gondolják, hogy egy energiaportálnál meditálni segíthet a negatív energiák kiürítésében, elősegítheti a gyógyulást és a jólétet, és elmélyítheti a spirituális megértést.

A március 3:3 Felemelkedési Energiaportál üzenete

Mint minden csillagportál-időszakban, most is megnyílt egy spirituális-energetikai időablak, amelyen keresztül felgyorsíthatjátok a növekedéseteket, kitágíthatjátok a tudatosságotokat és megtestesíthetitek magatokban a Háromságot.

Ez egy lehetőség arra, hogy elengedd a korlátozó hiedelmeket és mintákat, és felvállald a teljes potenciálodat, mint az univerzum kreatív lénye.

Az Isteni 3:3 Portál Aktiválás az Új Föld Arany Idővonalához való igazodás érdekében.

Erőteljes üzenetet kapunk az istenitől, hogy fogadjuk el a számok ismétlődő sorozatát, mivel az összehangol minket az Új Föld legmagasabb idővonalával.

Ma március harmadika van, és egy hatalmas csillagportál nyílik meg. Szánjatok időt arra, hogy kapcsolódjatok magasabb énetekkel, határozzatok meg szándékokat és vizualizáljátok a világot a számotokra legtökéletesebb formájában.

Bízzatok az egyetemes áramlásban, és testesítsétek meg az elme, a test és a szellem hármasságát. Ez a te pillanatod, hogy álmaidat valósággá nyilvánítsd.

Ne blokkold magad

Ha olyan vagy, mint az átlagember, amikor először vezetni próbál, akkor jó eséllyel egyszerre nyomod a lábaddal a gázpedált és a féket, ami a mozgás hiányát okozza, és a blokkoltság vagy a megrekedtség érzését kelti. Olyan ez, mintha egyszerre ostoroznád és sarkantyúznád a lovat, és húznád vissza a gyeplőt.

Ne blokkold magad. Kép: Tatiana Twinslol
Ne blokkold magad. Kép: Tatiana Twinslol

Az emberiség uralkodik a Földön, az Isten akaratából.

Mivel minden régi rendszer összeomlik, és az antinyugati erők megpróbálják összeomlasztani a civilizációnkat, itt az ideje egy új megközelítésnek, hogy előre haladjunk, és megteremtsük az Új Földet, amelyet a hagyományos értékek, az ősi vallás, a személyes támogatás és a Teremtő szeretete “ural”.

A 3:3 energiaportál számmisztikai értelme

Az év erős energiákat kap a 3, 6, 9, 33, 36 és természetesen a 333-as számokból. Minden szám külön-külön viselkedik, de összefüggéseket, előrejelzéseket és mintákat hoz létre, amikor egy másik számmal találkozik. Bontsuk le és értsük meg, hogyan működik mindez:

A 3. szám: Kreatív, kifejező energiával van dolgunk. Ez az önkifejezés, a terjeszkedés és a növekedés száma. Arra ösztönöz, hogy kövessük az álmainkat, és használjuk a tehetségünket, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a világra.

A 6-os szám: itt a harmónia, az egyensúly és a gondoskodás energiáját találjuk. Ez a szám szorosan kapcsolódik a családhoz, az otthonhoz és a közösséghez. Emlékeztet bennünket arra, hogy mennyire fontos gondoskodnunk magunkról és a körülöttünk élőkről.

A 9-es szám: ez a szám a befejezés, a lezárás és az átalakulás energiáját képviseli. Arra ösztönöz, hogy engedjük el azt, ami már nem szolgál minket, és csináljunk helyet az új kezdeteknek. Emlékeztet minket arra is, hogy minden dolog összefügg egymással.

A 33-as szám: a 11-es számhoz hasonlóan ez is egy mestereszköz. A spirituális tanító, mentor és vezető energiáját képviseli. Arra ösztönöz, hogy bölcsességünket és tudásunkat mások megsegítésére használjuk, és pozitív hatást gyakoroljunk a világra.

A 36-os szám: ez a szám egyesíti a 3-as és a 6-os energiáit, és a kreativitás, az önkifejezés, az egyensúly és a gondoskodás fontosságát hangsúlyozza. Arra ösztönöz, hogy életünk minden területén megtaláljuk a harmóniát.

A 333-as szám: itt érkezünk el ennek a portálnak a szélsőséges energiájához. Ha transzcendenciára, átalakulásra és egyedülálló szintekre vágysz az életedben, ez a kulcs! A manifesztáció energiáját és az elme erejét képviseli. Arra ösztönöz, hogy gondolatainkkal és szándékainkkal teremtsük meg a vágyott életünket.

Fogadd el tehát a 3:3 portál energiáját, és használd arra, hogy pozitív változást hozz létre az életedben és a körülötted lévő világban. Ne feledd, megvan a hatalmad, hogy változtass!

A 3:3 angyalszám spirituális jelentése

333-as angyali számsor megjelenése a Teremtő Istennő bátorításának és támogatásának jele. Gyakran értelmezik úgy, mint egy üzenetet, hogy bízz az intuíciódban, bízz a képességeidben, és kövesd a kreatív szenvedélyeidet. Arra is emlékeztethet, hogy kapcsolódj magasabb énedhez, és törekedj a spirituális fejlődésre.

Továbbá a 333-as számot gyakran társítják a szentháromsággal, például az elmével, a testtel és a lélekkel, vagy az apa, a fiú és a szentlélek isteni hármasságával. Az egyensúly és a harmónia szimbólumának tekintik, és emlékeztetőnek arra, hogy igazodj az univerzum isteni energiájához.

Összességében a 333-as angyali szám megjelenését pozitív és erőteljes üzenetnek tekintik, amely arra ösztönöz, hogy bízz önmagadban, az intuíciódban és a spirituális utadban.

Készen állsz a lényed frissítésére?

Ha még nem éreztétek volna, akkor az idővonalak eltolódását tapasztaljuk, ami fantasztikus lehetőség lehet az életetek megváltoztatására, ha tudtok vele dolgozni.

Amikor olyan jelentős dátumokat tapasztalunk a naptári évünkben, amelyek Mesterszámokat, Tükörszámokat vagy számsorozatokat tartalmaznak, akkor egy energetikai portál jön létre abban a 24 órás portálban.

Így hozd ki a legtöbbet magadból a 3:3 emelkedési portál idején

A manifesztáció a gondolatainkkal kezdődik. Amire gondolunk, az az, hogy hová áramlik az energiánk. Még ha nem is 3/3 van minden nap, a gondolataink alakítják a valóságunkat.

Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok felemésszenek téged. És állítsd be a szándékaidat a legjobb eredmények érdekében.

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést

Leülhetsz meditálni és gondolkodhatsz rajta.

Nézz magadba, és találd meg vágyaid okait. Ha tisztában vagy ezzel a tisztánlátással, az segíti a manifesztációs folyamatot. ha tisztában vagy a vágyaiddal, és angyali vezetőid teljes támogatását élvezed, készen állsz majd arra, hogy előre lépj.

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést. Kép: pixabay
Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést. Kép: pixabay

Tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, hogy hogyan látod magad a jövőben

Ki vagy mi vesz körül téged? Hogyan fogod érezni magad, amikor legmélyebb vágyaid megnyilvánulnak? Minél többet gondolsz rá, annál könnyebb lesz számodra valóra váltani őket.

Legyen minden egyes cselekedeted része a megnyilvánulási folyamatnak.

A 3:3 kapuaktiválások közvetlenül összekapcsolnak azzal az erővel és végtelen lehetőséggel, amit a 3:3 képvisel.

Készen állsz arra, hogy az isteni megtestesülés új szintjére lépj?

Hívd elő a tudatos terjeszkedésedet. Csatlakozz az Ősforráshoz és töltekezz fel az IstenNő energiájából, hogy hozzáférhess a Szellem magasabb dimenzióihoz.

A 3:3-as számsorozat fő tanulsága az, hogy dolgozzunk együtt másokkal, akikkel közös az értékrendünk! A Teremtő Istennő, áldott legyen a szent neve, üzenete:

“Jó úton jársz. Talán hibákat követtél el, talán hosszabb utat jártál be, mint amiről úgy gondolod, hogy kellett volna, és talán bizonytalannak érzed magadat és az utadat.

Ez az erőteljes energiaportál azért is van itt, hogy biztosítson téged arról, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell, és hogy pontosan azt teszed, amit tenned kell, hogy előrelépj és forradalmasítsd az életedet.”

Borítókép: pixabay

Index