Kezdőlap Spiritan blogok 2019-es Tarot jóslás augusztus harmadik hetére (08.12-08.18)

2019-es Tarot jóslás augusztus harmadik hetére (08.12-08.18)

9053
0
dav

2019-es Tarot jóslás augusztus harmadik hetére (08.12-08.18)

válassz egy Tarot kártyát megérzésed szerint, és a cikket tovább olvasva megtudhatod, hogy mit üzen augusztus harmadik hetére Neked a Tarot!

A mostani kirakás során összesen négy Tarot kártya közül választhatsz!

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

Ehhez viszont szükséges tudni értelmezni is a lapok közös jelentését. A mai kirakással tehát bepillantást nyersz abba, hogy miként dolgoznak azok, akik a Tarot-t valóban használják.

#spiritan #tarot

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Tarot jóslás Árnyvilág Tarot-ból
Tarot jóslás Árnyvilág Tarot-ból

A négy lap a következő:

2019-es Tarot jóslás augusztus harmadik hetére (08.12-08.18)
2019-es Tarot jóslás augusztus harmadik hetére (08.12-08.18)

Egyes:

Kelyhek Nyolcas

A Kelyhek Nyolcas a Tarot útra kelést kifejező három kártyájának egyike, a nehéz szívvel vett búcsút ábrázolja. Azt mutatja, hogy elhagyjuk megszokott környezetünket, szívünkhöz közelálló emberektől és dolgoktól válunk meg, és bizonytalan jövő felé indulunk.

Minden esetben saját akaratunkból indulunk útra, nem küldenek, bár megeshet, hogy nincs más választásunk. A kártya különlegesen súlyos jelentése a kettős teherben rejlik: fel kell adnunk valamit, ami szívünknek drága volt, utunk pedig az ismeretlenbe vezet.

Lásd meg, hogyan tudod jobbá tenni a jelened és jövődet! Kattints ide hozzá.

Kettes:

Botok Lovagja

A Botok Lovagjának meleg, sőt forró légkörében pezseg az életkedv, a szenvedély és a rajongó lelkesedés, nem hiányzik azonban belőle a türelmetlenség, forróvérűség, impulzivitás a féktelen túlzás sem.

Ezért nagymértékben a kártya által jellemzett életterülettől függ, hogy simogató melegét élvezzük vagy forróságától és változékonyságától rettegünk. A kártya a türelmetlenséget fejezi ki, mindent akarunk, mégpedig azonnal.

Ha ez nem sikerül vagy nem kapjuk meg amit akarunk, fortyogva, dühösen, agresszívan reagálunk. Másrészt a Botok Lovagja sugározta serkentő és magával ragadó melegség feloldhatja a fagyos légkört, és kimozdíthatja az elakadt ügyet a holtpontról.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Hármas:

Érmék Nyolcas

Az Érmék Nyolcas ígéretes terv kezdetét jelzi. Ez az inas kártyája, aki hosszadalmas, de sikerrel kecsegető feladat megoldásába kezd.

Ilyen értelemben a lap a kezdő helyzetét örömteli kilátásokkal kapcsolja össze. Mutatja ezenkívül, hogy motivációnk jó, örömet lelünk a dologban és büszkék vagyunk tevékenységünk első eredményeire.

Bizonyos értelemben a kezdők szerencséjét is jelenti.

A helyes önismeret kiemelten fontos! Akarsz erről többet tudni? Kattints ide!

Négyes:

III Uralkodónő

Az Uralkodónő a természet mindig új életet adó kimeríthetetlen erejét testesíti meg. Az elevenséget, termékenységet, fejlődést és az új születését szimbolizálja.

Ő minden élet kiapadhatatlan forrása, jelzi kreativitásunkat és fogékonyságunkat, képességünket új impulzusok felvételére és újjáalakítására.

A fizikai valóság szintjén növekedést és termékenységet, lelki szinten művészi alkotóerőt, szellemi szinten ötletgazdagságot és találékonyságot, tudati szinten pedig a megismerés gyarapodását jelenti.

Az új állandó születése mind életünk folyamatos változását, mind azt jelképezi, hogy ezen szülések fájdalmát el kell viselnünk.

Az Uralkodónő Tarot lapjáról itt olvashatsz többet.

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares