Kezdőlap Jóüzenetek 2019-es Tarot jóslás január második hetére (01.08-01.14)

2019-es Tarot jóslás január második hetére (01.08-01.14)

1307
0
tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

2019-es Tarot jóslás január második hetére (01.08-01.14)

válassz egy vagy két kártyát megérzésed szerint, és este érkeznek a lapok, amikből megtudhatod, hogy mit üzen január második hetére Neked a Tarot!

A mostani kirakás során ismét megmutatjuk a három lap egyenkénti értelmén túl két-két lap együttes jelentését is.

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

Ehhez viszont szükséges tudni értelmezni is a lapok közös jelentését. A mai kirakással tehát bepillantást nyersz abba, hogy miként dolgoznak azok, akik a Tarot-t valóban használják.

#spiritan #tarot

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

A három lap a következő:

Különleges Tarot jóslás
Különleges Tarot jóslás

Bal:

Kardok Hármas

A kártya képi jelentése alapján könnyen értelmezhető egyoldalúan és elhamarkodottan, fájdalmas tapasztalat, különösen szerelmi bánat megjelenítőjeként. Ez ugyan a kártya fontos részaspektusa, de nem fő mondanivalója. A Kardok Hármas jelentése mindenekelőtt az érzelmek ellenére hozott döntés.

Hogy ezzel kérdéses cselekedetre utal, vagy a felszabadulásra, ez csak a kérdés háttere és a többi kirakott kártya értelmezése alapján ítélhető meg. Ha a zsarnoki értelem elnyomja az érzelmeket, a kártya üzenete nagyon megfontolandó. Mikor azonban értelmünk erejével szabadulunk ki a függőségből és a kétes szokások rabságából, fájdalmas, de szükségszerű lépésre utal.

Közép:

Kelyhek Hatos

Ez a kártya a múltba vezet. Feltörő emlékeinket mutatja, melyeken romantikus álmodozással vagy vágyakozó nosztalgiával merengünk el.

Ez a fájdalmas, szentimentális látásmód növelheti, de el is torzíthatja, el is homályosíthatja a jelen érzékelését. Mivel a kártya gyakran régmúlt időket idéz, adott esetben utalhat gyermekkorunkra vagy a kora gyermekkorban bevésődött tapasztalatokra.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Jobb:

Botok Királynője

A Botok Királynője a Tűz elem női erejét testesíti meg. Jelenti az önbizalmat, az önrendelkezést, a macskaszerű simulékonyságot, mely inkább okosságának, mint alkalmazkodóképességének kifejezője. A Botok Királynője nyitott, vállalkozó szellemű, akaratereje nagy.

Ereje forrása a büszkesége, ami viszont érzékennyé teszi a kritikára, igényli az elismerést és csodálatot. Olyan mértékű életkedvet és életigenlést képvisel, mely már a mámoros élvhajhászással határos, és mértéktelen költekezéssé is fajulhat. Színészi tehetsége és élethabzsoló szenvedélyei a dráma királynőjévé teszik, ami leginkább Carmen alakjában jut kifejezésre.

Töltsd le most mobilodra innen a 7 Spiritan Csakrakártyát, vagy akár ki is nyomtathatod őket, hogy mindig kéznél legyen az alaptudás a csakrákról!

Egyes + Kettes:

Érdemes végiggondolnod, milyen emlékeket hurcolsz még mindig magaddal, amelyek fájnak, fájdalmasak, rossz érzéseket keltenek Benned – és hogy mikor is akarod őket végre letenni?

A múlt elmúlt. Ne bánkódj miatta, inkább azt lásd meg, hogyan tudod jobbá tenni a jelened és jövődet! Kattints ide hozzá.

Egyes + Hármas:

Néha talán túlságosan is elnyomod önmagadban a valós érzelmeidet, hogy még több figyelmet szerezhess a környezetedtől. Mintha önmagad ellen, a saját valódi céljaid ellen küzdenél, úgy, hogy minél többen csodáljanak.

A helyes önismeret azonban sokkal többet ér, mint hogy még inkább Rád figyeljenek. Akarsz erről többet tudni? Kattints ide!

Kettes + Hármas:

Meríts erőt a múltadból! A pozitív emlékek feltöltenek, a negatív emlékek pedig megerősítenek, hogy a jelenben hogyan csináld jobban és ügyesebben.

Többet érdemelsz, mint hogy kihasználjanak! Többet érdemelsz annál, hogy beletörődj a jelenedbe. Rajtad (is) áll, milyen lesz a holnapod. Kattints ide, ha erről többet akarsz tudni!

Érdekességek a Tarot-ról

A tarot keletkezéséről megoszlanak a vélemények. A kártyákról elsőnek egy 1377-es dokumentumban tettek említést, amelyben betiltották a kártya használatát. Ennek ellenére a terjedését nem tudták megállítani, és a világ nagyobb városaiban rövid időn belül ismertté vált.

Ismerve a középkor kommunikációs szokásait, és figyelembe véve a könyvnyomtatás hiányát, ez nem volt elhanyagolható tényező akkoriban. A mai játékkártyák szerzetileg sok hasonlóságot mutatnak a tarot lapjaival. A kis arkánum négy színe a legtöbb mostani játékkártyajátékban is megtalálható. A nagy arkánum Bolond kártyája mára dzsókerként vált ismertté.

A Tarot a 16. században

A 15. század végére, 16. század elejére már a maihoz hasonló, 78 lapos kártyáról álló csomag vált ismertté, melyet velencei tarotnak neveztek, a későbbiekben marseille-i tarotként híresült el. A marseille-i tarot máig is hozzáférhető az eredetivel azonos kiadásban, a szakirodalmak általában ezeket a lapokat kiáltják ki „eredetinek”. Jellegzetes, egyszerűen színezett lapjai erősen megosztják a hozzáértőket, abban azonban egyetértenek, hogy szimbólumrendszere valóban, a ma kapható lapok eredetiének tekinthetőek.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 100
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  100
  Shares