Kezdőlap Ezotéria és Mágia Asztrológia A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért

A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért

706
0
A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
A 10:10 októberi csillagportál egy ciklus befejezése és egy új kezdete. Tökéletes nap arra, hogy meghatározd, merre haladsz tovább.

A 10:10-es októberi csillagportál olyan energetikai nyitást is kínál számunkra, amely összekapcsolódik az 1-es szám értékes energiáival, amelyek a vezetés, a függetlenség, az egyéniség, a kreativitás és az úttörő szellem szimbóluma.

Ha hajlandóak és készek vagyunk rá, ez a nap kiváló arra, hogy lezárjuk azt, ami megvalósult az életünkben, majd a fókuszunkat és a tehetségünket az új kezdetek felé fordítsuk.

A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért

Mi az a csillagportál-idő?

Minden év során 12 csillagportál-alkalom fordul elő. Ezek sorrendben:

 1. Január 1; azaz 1:1 csillagportál
 2. Február 2; azaz 2:2 csillagportál
 3. Március 3; azaz 3:3 csillagportál
 4. Április 4; azaz 4:4 csillagportál
 5. Május 5; azaz 5:5 csillagportál
 6. Június 6; azaz 6:6 csillagportál
 7. Július 7; azaz 7:7 csillagportál
 8. Augusztus 8; azaz 8:8 csillagportál
 9. Szeptember 9; azaz 9:9 csillagportál
 10. Október 10; azaz 10:10 csillagportál
 11. November 11; azaz 11:11 csillagportál
 12. December 12; azaz 12:12 csillagportál

A 10:10 Csillagportál üzenete

Mint minden csillagportál-időszakban, most is nyitva van egy spirituális-energetikai időablak, amelyen keresztül magasabb frekvenciákba, potenciálokba és tudatossági szintekre léphettek.

Ez egy lehetőség arra, hogy ledobjátok a karmákat, az önvádat és a szív Szeretet-Bölcsesség magasabb szintjeire lépjetek.

A következő két hónapban egyenletes pályán halad a világ, hogy felkészüljetek a kozmikus energia erőteljes beáramlására, amely a 12:12 – 12:21-es időszakban fog megérkezni, mint minden évben. Ez az elengedés és az újra való felkészülés időszaka.

A 10:10 Csillagportál számmisztikai értelme

A modern, mindenki számára elérhető számmisztika alapján az 1 az új kezdeteket jelenti, a 0 pedig a határtalan lehetőségeket vagy a Határtalan potenciált, és akkor kétszer is megjelenik! Ha összeadjuk a számokat, megkapjuk ennek a sorozatnak az eredményét, ami a 2, azaz a csapatmunka, a partnerség és a harmónia.

Az 10:10 az összes lehetőségnek felel meg, az a fajta rezgés, ami közvetlenül a teremtés születése előtt történt. Ezért nevezik néha Isten számának. Ha meglátod, szó szerint azt jelenti, hogy ebben a pillanatban bármi lehetséges számodra. Összehangolódtatok.

Így hozd ki a legtöbbet magadból a 10:10 Csillagportál idején

Hangold újra a gondolkodásod a 10:10 Csillagportál idején

Tudsz-e hátralépni, és meglátni, hogy talán egy elavult operációs rendszerrel éltél eddig? Korlátozott hiedelmek és elkopott emlékek között dolgozol, amelyek továbbra is túszként tartanak egy beteljesületlen vagy pályán kívüli életben?

Nincs több kifogás a 10:10 Csillagportál idején

Ez magától értetődő. Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj azért, ahol most találod magad – a jó, a rossz és a csúnya dolgokért. Lépj be oda, ahol vagy, és készíts tervet a változásra, amit látni szeretnél, legyen az egy apró lépés vagy egy monumentális változás.

Lazíts a 10:10 Csillagportál idején

Mindez a változás, az átmenet és a lendület nyugtalanítónak tűnhet, és átcsaphat túlterhelésbe, valamint a nehéz és “túl sok” érzésébe. Ha ez a helyzet, próbálj meg perspektívát váltani, és lépést tartani.

Forrás: tarsasag.org