Kezdőlap Spiritualitás Bölcsességek A belső látás és a telepatikus képességek fejlesztése

A belső látás és a telepatikus képességek fejlesztése

3998
0
A belső látás ugyanúgy fejleszthető, ahogy a telepatikus képességek is. 
Csak azok mondják, hogy ezzel születni kell, akik tudatlanok vagy irigyek vagy félnek, hogy mások is megtanulhatják, amit ők tudnak.

Ez a cikk gyakorlati útmutató a Látás fejlesztéséhez.

A gyakorlati munkánkhoz, a Karl Zener által tervezett, 25 lapos, 5 különféle mintával (kör, csillag, hullám, négyzet, plusz jel) ellátott kártyákat használjuk fel.

A Zener kártya beszerezhető a nagyobb, az interneten megtalálható webshopokban, kb. már 5000 Ft-ért is megrendelhetők.

A belső látás és a telepatikus képességek fejlesztése
A belső látás és a telepatikus képességek fejlesztése

Ha valaki indíttatást érez arra, hogy karton lapokból elkészítse, akkor töredék áron lesz paklija. A Zener kártyák egy színűek.

Létezik színes verzióban is, de az már újabb változat, ha valakinek ez a szimpatikusabb, és úgy érzi eredményesebben tud gyakorolni, akkor vásároljon belőle. Léteznek weblapok, ahol online tesztelhetjük magunkat ezekkel a fent említett ábrákkal, én a papír alapút létesítem előnyben; mobilabb, és számomra sokkal “személyesebb” élményt nyújtanak.

Hogyan is kezdjünk hozzá? Lehet nyitott szemmel, és lehet becsukott szemmel.

Igen, jól olvastad a sorokat, befelé nézni nyitott szemmel is képes vagy. Ez elsőre ellentmondásosnak tűnik, de még sem az. A tudatra való “ráfigyelés” nem a fizikai szemeddel történik. Tőled függ, melyik metódust találod a jobbnak, eredményesebbnek. Találataidat lejegyezheted, így vissza tudsz nézni, nyomon tudod követni a sikereidet.

Néhány gyakorlat, a kreativitásod szab határokat, hogy mennyit találsz ki mellé:

Húzz egy lapot, és tedd magad elé a hátlapjával felfelé. Próbálj átlátni a lapon, igyekezd “letapogatni” a tudatoddal milyen mintát rejt. Vagy: a képzeld el, ahogy a tudatod terében megfordul a kártya, és feltűnik előtted a letakart ábra.

A pakliból vegyél ki öt különböző mintájú lapot. Tedd egymás mellé azokat hátlappal lefelé. Keverd meg a maradékot, és egyesével, hátlappal felfelé lerakva, kezdd csoportosítani a kártyákat a mintájuk szerint, amíg el nem fogy az összes kártya a kezedből. Végén fordítsd fel a lapokat, egyből látod a találataidat.

Rakj ki több mint öt kártyalapot magad elé, hátlappal felfelé. Keress azonos mintájú kártyákat, hátlappal felfelé válogasd össze.

Telepátia: ez már két emberes gyakorlat.

Egyikőtök kezdje egyesével megnézni a lapokat, a másik próbáljon rákapcsolódni, és igyekezzen a tudatát áthelyezni a társa fejébe. Lásson a társ szemeivel, érzékelje ahogy a másik látja a lapokat. Hangosan mondja ki mit tapasztal. Így egyből, a visszajelzésekből mérhető a találatok száma.

Végül, az utolsó gyakorlat, amelyet ajánlok: keress egy nagyképű ezogurut. Tegyél le elé öt lapot hátlappal felfelé. Kérd meg rá, mondja meg milyen ábrák láthatók a kártyákon.

Sok sikert a gyakorláshoz!

Forrás: 7nephilim.com

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  71
  Shares