Angyalok Üzenete Neked 11.17.

Azt üzenik az angyalok, hogy ezen a héten bekövetkezhet az, amit álmaidban már meg akarsz valósítani.

Fordulj az IstenNőhöz biztonságért, menedékért és útmutatásért, és ismerd meg Életfeladatodat.

Egész lényed épp pontos üzeneteket kap az isteni szférából. Ezért kérd a Neked szánt pegazust az Égiektől, hogy segítsen a spirituális eszmék megértésében és gyakorlatba való átültetésében. Kérd, és fogadd el az IstenNő támogatását, és szerető útmutatását.

Az IstenNő és az angyalok azt akarják, hogy tudd: Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben.

Engedj el minden mérgező energiát, amelyet esetleg magadba szívtál, mert pozitív gondolatokkal még gyorsabban találsz rá a megoldásra. Valóban élvezd azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett szándékaid valóra válnak. Ahogy a régóta dédelgetett szándékaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi emberben ott az egész emberiség.

Tedd magadévá a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem a boldogságot.

Szólj hozzá
A szerzőről: spiritan

Négy fős kis csapat vagyunk, akik azt találtuk ki, hogy létrehozunk egy közösségi oldalt spirituális érdeklődésű, ezoterikus embereknek. Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol a tagok biztonságban érzik magukat és megerősítést kaphatnak az útjuk során.
Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol mindenki tanulhat, fejlődhet és jól érezheti magát.
A célunk az, hogy a közösségi oldal mellett egy nívós magazint is üzemeltessünk, változatos témákkal.
Áldás szálljon mindannyiunkra, és kiváltképp Terád, aki ezen sorokat olvassa.

Számít a véleményed!

Legyél Te is tagja a Spiritan.hu közösségi oldalnak!

Spiritan.hu a spirituális közösségi oldal és ezoterikus magazin, Neked, Érted. Ingyenes most és a jövőben is.

Hozzászólások

No comments yet
Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
spiritan avatar

spiritan

Négy fős kis csapat vagyunk, akik azt találtuk ki, hogy létrehozunk egy közösségi oldalt spirituális érdeklődésű, ezoterikus embereknek. Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol a tagok biztonságban érzik magukat és megerősítést kaphatnak az útjuk során. Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol mindenki tanulhat, fejlődhet és jól érezheti magát. A célunk az, hogy a közösségi oldal mellett egy nívós magazint is üzemeltessünk, változatos témákkal. Áldás szálljon mindannyiunkra, és kiváltképp Terád, aki ezen sorokat olvassa.