Angyalok üzenete Neked: Bízz az érzéseidben, és hozz döntéseket arról, hogy mi a legjobb számodra

Bízz az érzéseidben, és hozz döntéseket arról, hogy mi a legjobb számodra.

A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit elértél, jelenti az igazi győzelmet.

Az élet öröme és tejessége mindig is körülvett. A szellemi szeretetnek (Metatron) és lényünk női és férfi oldalának (Sandalphon) az isteni egységbe való beolvadása a cél. A más élőlények iránti szeretet, tisztelet és együttérzés elősegíti a különböző növényi, állati, emberi, ásványi és angyali tudatszintek összenövését.

Lényednek csak egy kis része jelenik meg az élet színpadán, és merészkedik ki a világba; valamit elfogad ezért, és így része a végtelen alkotó körforgásnak. Mindig tartsd észben, hogy az ima és a pozitív érzések javítják a helyzeteket, míg az aggódás rontja. Mint mindenki más, te is megérdemled a boldogságot.

A célod magában foglalja a nyilvános szereplést, és nagyon alkalmas vagy arra, hogy áldásokat hozz egy széles közönség számára.

Az angyalok azt üzenik, hogy a mai napon megtapasztalhatod az, amit már huzamosabb ideje tervezel.

Az angyalok segítenek kibillenteni téged abból az állapotból, amelyben arról panaszkodsz, hogy olyan emberek áldozata vagy, akik irányítanak téged. Ha elengeded a régit, és ráhagyatkozol ezekre a változásokra, jutalmad az értelmes élet tudata és az elégedettség érzése lesz.

Ne kapkodj, és ne tégy hirtelen lépéseket.

Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek.

Lassíts, és legyél hálás, hiszen az Égiek munkálkodnak a fátyol mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz. Teljes szíveddel élvezd azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett terveid manifesztálódnak.

Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.

Szólj hozzá
A szerzőről: spiritan

Négy fős kis csapat vagyunk, akik azt találtuk ki, hogy létrehozunk egy közösségi oldalt spirituális érdeklődésű, ezoterikus embereknek. Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol a tagok biztonságban érzik magukat és megerősítést kaphatnak az útjuk során.
Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol mindenki tanulhat, fejlődhet és jól érezheti magát.
A célunk az, hogy a közösségi oldal mellett egy nívós magazint is üzemeltessünk, változatos témákkal.
Áldás szálljon mindannyiunkra, és kiváltképp Terád, aki ezen sorokat olvassa.

Számít a véleményed!

Legyél Te is tagja a Spiritan.hu közösségi oldalnak!

Spiritan.hu a spirituális közösségi oldal és ezoterikus magazin, Neked, Érted. Ingyenes most és a jövőben is.

Hozzászólások

No comments yet
Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
spiritan avatar

spiritan

Négy fős kis csapat vagyunk, akik azt találtuk ki, hogy létrehozunk egy közösségi oldalt spirituális érdeklődésű, ezoterikus embereknek. Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol a tagok biztonságban érzik magukat és megerősítést kaphatnak az útjuk során. Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol mindenki tanulhat, fejlődhet és jól érezheti magát. A célunk az, hogy a közösségi oldal mellett egy nívós magazint is üzemeltessünk, változatos témákkal. Áldás szálljon mindannyiunkra, és kiváltképp Terád, aki ezen sorokat olvassa.