Kezdőlap Ezotéria és Mágia Energetika Démoni erők tartották életben Stephen Hawkingot?

Démoni erők tartották életben Stephen Hawkingot?

2152
0
Stephen Hawking korunk Einsteinje élete felét mozgáskorlátozottként töltötte
Stephen Hawking korunk Einsteinje élete felét mozgáskorlátozottként töltötte
Tényleg előfordulhat, hogy egy elismert fizikust, a jelenkor Albert Einsteinjét démonok tartották életben?

Úgy látszik vannak, akik ezt elhiszik.

A Carl Gallups alapította PNN News rádióműsorában, napokkal ezelőtt elhangzott egy olyan blokk, amelynek során Mike Shoesmith vezető szerkesztője, egy meredek teóriával állt elő. Szerinte, a március 14-én elhunyt Stephen Hawking-ot, démoni erők tartották életben, hogy ellensúlyozza a keresztény körökben elismert Billy Graham evangélista munkáját.

Démonikus entitások valódi hatása

Kép forrása: Imgur

Még mindig vannak, akik azt hiszik, démonikus erőkkel életben lehet tartani valakit, sőt ezen erők az emberiség javát szolgálják – csak éppen ellentmondanak a keresztény világképnek

Ráadásul, hogy a cinkes helyzetet súlyosbítsák a körülmények, a keresztény prédikátor, Hawking előtt halt meg nem sokkal 2018. február 21-én.

Stephen Hawking korunk Einsteinje élete felét mozgáskorlátozottként töltötte
Stephen Hawking korunk Einsteinje élete felét mozgáskorlátozottként töltötte

Bizonyos keresztény körök úgy tartják, hogy minden ember, aki a Bibliában megfogalmazott világképet nem osztja, az a gonosz szolgálatában él, akár van róla tudomása, akár nincs.

Sajnos sok elavult nézet, nem képes követni a tudomány fejlődését

Könnyebb démonizálni az ismeretlent, mint kutatni, és próbálni megérteni a működését. Jelenkor uralkodó világvallásaira, a legnagyobb veszélyt nem valami “antikrisztus” vagy betiltás, illetve üldözés jelenti.

Billy Graham tömegeknek prédikál
Billy Graham tömegeknek prédikál

Kép forrása: State Library

Hanem például a NASA, vagy más űrkutatással foglalkozó szervezetek. Ezek az elavult  szerkezetű nézetek, túlságosan is a Föld adta viszonyokhoz lettek kialakítva. Az emberi életre alkalmas bolygók felfedezésével, a földi vallásos rendszerek bedőlése következik.

Sőt, ha bebizonyosodik tudományosan is, egy másik bolygón élő értelmes lények létezése, akkor ezekre a megszokott látásmódokra, a végső csapást mérné.

Gondolatok Hawkingról

(ez Aureion kiegészítése)

Stephen William Hawking (Oxford, 1942. január 8. – Cambridge, 2018. március 14.) vezető angol elméleti fizikus volt. Nem csupán kiemelkedő szakmai sikerei által ismert, hanem a laikusoknak szóló ismeretterjesztési munkássága révén is azon kevés tudós közé sorolható, akik részei lettek a populáris kultúrának is, mint például Albert Einstein.

Hawking betegsége példa arra, hogy aki nem adja fel, az eljuthat a csúcsra

Még egyetemista, fiatal srác volt, amikor kiderült, hogy amiotrófiás laterálszklerózisban, vagyis ALS-ben szenved. Az orvosok becslése szerint két és fél éven belül meg fog halni. Hawkinget és családját lesújtotta a hír. Stephen azonban még a kórházban tanúja volt annak, hogy a kórtermében egy kisfiú meghal leukémiában. Ez ráébresztette, hogy az ő állapotánál is van rosszabb.

A fiú halála és saját betegsége csak még inkább arra sarkallta, hogy belevesse magát a munkába. Egyszerre három területen is helyt állt: kiemelkedő lángészként forradalmasította a fizikát, családapaként mindent megtett, amit még tudott romló állapota ellenére is, és elvitte a tudományt az hétköznapi világba is, közérthetőbbé téve a fizikát a tömegek számára.

Gravitációs hullámokat keltő fekete lyukak
Gravitációs hullámokat keltő fekete lyukak

Hawkingról már azelőtt prófécia-szerű írás született, hogy ismerték volna

A véletlen játéka lenne, hogy Stanisław Lem lengyel sci-fi-író 1961-ben a Visszatérés c. (lengyelül: Powrót z gwiazd) könyvében említést tesz egy Emil Mitke nevű „nyomorék lángészről”, aki a jövőben forradalmasítja Einstein relativitáselméletét és a „minden lehetséges világegyetemre érvényes” általános megoldást tesz közzé?
Lem mindezt két évvel Hawking ALS diagnózisa és 5 évvel a nagy jelentőségű doktori disszertációja előtt írta meg, tehát a legkisebb fogalma sem lehetett arról, hogy mit fog Hawking elérni.

Démonikus erők tartották volna életben Hawkingot? Nekünk nagyon is úgy tűnik, hogy sokkal inkább Égi erők működtek közre.

Forrás: 7nephilim.com

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 33
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  33
  Shares