Kezdőlap Jóüzenetek Egyedi Tarot jóslás az év legvégére

Egyedi Tarot jóslás az év legvégére

1920
0
tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

Egyedi Tarot jóslás az év legvégére

válassz egy vagy két kártyát megérzésed szerint, és este érkeznek a lapok, amikből megtudhatod, hogy mit üzen az év legvégére Neked a Tarot!

tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

A három lap a következő:

Bal:

Botok Apródja

A Botok Apródja által ábrázolt esély a Tűz elemnek felel meg, így magával ragadó impulzus vagy javaslat, melyet örömmel fogadunk. Eddigi élményszintünket meghaladó alkalom: lehetőség, mely kalandvágyat ébreszt, bátorságot és kockázatvállalást követel, növeli életünk feszültségét, mert kiragad a hétköznapok bénító rutinjából.

Lehet szó erőt próbáló sportos tevékenységről, olyan alkalomról, melynek segítségével felmérhetjük saját határterületeinket, vagy kisebb hétköznapi izgalmas élményekről és tapasztalatokról.

Közép:

XII Akasztott ember

Az Akasztott Ember felületes jelentése, hogy megakadtunk, kutyaszorítóban vagyunk. Mélyrehatóbban vizsgálva azonban, szükségszerűséget mutat e kényszeredett nyugalmi állapot külső mozdulatlansága. Lehetőség arra is, hogy mélyreható elemzéssel megváltoztassuk világnézetünket és egész életünket.

Ezt a passzvitásra ítélő életszakaszt a betegség képe jellemezheti, ezt valóban gyakran jelzi a kártya. Annak érdekében, hogy valódi sikert és beteljesedést érjünk el, az ég törvényeit “semmint az emberéit” kell magunkévá tennünk.

Ahhoz, hogy ezt megtehessük, bátorságra, erőre és a szellemi értékekbe vetett hitre (elővételezett bizonyosságra) van szükség, de azok számára, akik ilyen módon is hajlandóak kinyilvánítani függetlenségüket, a jutalom “a derűs nyugalom és a belső béke ajándéka” nem marad el.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Jobb:

Kardok Kettes

A kártya makacs, szűnni nem akaró, mardosó kétséggel teli helyzeteket jelenít meg. Arra a kétségbeesett próbálkozásra utal, hogy intellektuális síkon egyértelmű magatartásra és döntésre jussunk. Tényleges meggyőződésre csak akkor juthatunk, ha felismeréseink érzelmileg is megalapozottak.

Azt a visszás helyzetet ábrázolja a kártya, melybe akkor kerülünk, ha keményen törekszünk a tisztázó felismerésekre anélkül, hogy közben a benső hangra figyelnénk.

Töltsd le most mobilodra innen a 7 Spiritan Csakrakártyát, vagy akár ki is nyomtathatod őket, hogy mindig kéznél legyen az alaptudás a csakrákról!

Két-két kártya együttes értelme

1+2

Olyan lehetőséget vagy próbatételt, megmérettetést jelez, amelyhez minden tudásunkat össze kell szedjük és teljesen új szempontot kell elsajátítsunk. A siker titka az, hogy képesek legyünk a “dobozon kívül”, a kereteken kívül gondolkodni.

1+3

Bármilyen új lehetőség is adódik, figyeljünk arra, hogy értelmünk és érzelmeink összhangban legyenek, máskülönben meglehet, úgy fogjuk érezni, teljesen más úton akar haladni az elménk és a szívünk. A titok nyitja az összhang.

2+3

Befelé forduló, önmarcangolással teli helyzetet jelez, amikor önmagunkat hibáztatjuk valamiért, vagy úgy véljük, megakadtunk és kétségeink vannak arról, hogy miként és hogyan tudnánk folytatni.

Érdekességek a Tarot-ról

A tarot keletkezéséről megoszlanak a vélemények. A kártyákról elsőnek egy 1377-es dokumentumban tettek említést, amelyben betiltották a kártya használatát. Ennek ellenére a terjedését nem tudták megállítani, és a világ nagyobb városaiban rövid időn belül ismertté vált.

Ismerve a középkor kommunikációs szokásait, és figyelembe véve a könyvnyomtatás hiányát, ez nem volt elhanyagolható tényező akkoriban. A mai játékkártyák szerzetileg sok hasonlóságot mutatnak a tarot lapjaival. A kis arkánum négy színe a legtöbb mostani játékkártyajátékban is megtalálható. A nagy arkánum Bolond kártyája mára dzsókerként vált ismertté.

A Tarot a 16. században

A 15. század végére, 16. század elejére már a maihoz hasonló, 78 lapos kártyáról álló csomag vált ismertté, melyet velencei tarotnak neveztek, a későbbiekben marseille-i tarotként híresült el. A marseille-i tarot máig is hozzáférhető az eredetivel azonos kiadásban, a szakirodalmak általában ezeket a lapokat kiáltják ki „eredetinek”. Jellegzetes, egyszerűen színezett lapjai erősen megosztják a hozzáértőket, abban azonban egyetértenek, hogy szimbólumrendszere valóban, a ma kapható lapok eredetiének tekinthetőek.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 208
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  208
  Shares