Kezdőlap Jóüzenetek Halloween-i Tarot jóslás az Átmenet Ünnepének idejére (10.29-10.31)

Halloween-i Tarot jóslás az Átmenet Ünnepének idejére (10.29-10.31)

2251
0
Tarot jóslás
Tarot jóslás

Halloween-i Tarot jóslás az Átmenet Ünnepének idejére (10.29-10.31)

válassz egy vagy két kártyát megérzésed szerint, és este érkeznek a lapok, amikből megtudhatod, hogy mit üzen az Átmenet Ünnepének idejére (10.29-10.31) Neked a Tarot!

Tarot jóslás
Tarot jóslás

A mostani kirakás során ismét megmutatjuk a három lap egyenkénti értelmén túl két-két lap együttes jelentését is.

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

Ehhez viszont szükséges tudni értelmezni is a lapok közös jelentését. A mai kirakással tehát bepillantást nyersz abba, hogy miként dolgoznak azok, akik a Tarot-t valóban használják.

#spiritan #tarot

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

A három lap a következő:

Halloween-i Tarot jóslás az Átmenet Ünnepének idejére (10.29-10.31)
Halloween-i Tarot jóslás az Átmenet Ünnepének idejére (10.29-10.31)

Bal:

Kardok Hetes

A Kardok Hetes a Mágus (I) árnyoldalát mutatja, közös bennük az aranyszínű háttér. A felismerés ereje és a világosan gondolkodó éles értelem itt negatív módon jelentkezik: ravaszság, alattomosság, aljasság és csalás képében.

Ártatlanabb értelemben agyafúrtságot és rafinériát, az elsompolygást, a “ne nézzünk oda”, “ne vegyük észre”, vagy a “lógjunk meg” szemléletet jelöli a kártya. Mindezek során nem világos, hogy ki csap be kit, hogy a tolvaj vagy a zsákmány szerepét játsszuk-e. Rendszerint mi magunk vagyunk az elkövetők.

Közép:

XVI A Torony

A Torony azt mutatja, hogy a vélt biztonságból magunk köré emelt falak hirtelen inogni kezdenek. Általában olyan struktúrákról és dimenziókról van szó, melyek túl szűkké váltak számunkra. Ez érintheti meggyőződéseinket és alapelveinket éppúgy, mint szakmai és pénzügyi biztonságra vonatkozó elképzeléseinket, nem utolsó sorban baráti és egyéb személyes kapcsolatainkat.

A Torony mindenesetre olyan koncepciót jelképez, mely régebben jótékony biztonságot, talán még védettséget is adott számunkra, de melyből mostanra kinőttünk. Általában meglepő tapasztalatok, néha sziporkázó ötletek, melyek romba döntik a régi koncepciót.

Mivel itt elsősorban biztonságunk vélt bázisáról van szó, ezeket a hirtelen változásokat gyakran katasztrófaként éljük meg. Csak az első sokk elmúltával érezzük megkönnyebbülten, hogy régi tehertől szabadultunk meg. Ezt az áttörést akár saját felismerésünk, akár külső esemény is kiválthatja.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Jobb:

XI Az Igazság

Az Igazságosság kártyája több témakört ölel fel. A világos, objektív felismerést, a tudatos és eltökélt ítéletet, megvesztegethetetlenséget, kiegyensúlyozottságot és becsületességet szimbolizálja, azt jelzi, hogy érvényesíthetjük jogainkat.

A hétköznapi élet szintjén azt mondja, hogy környezetünket lényünk visszhangjaként éljük meg, minden jóban-rosszban cselekedeteink következményeivel konfrontálódunk. Ha őszinték és becsületesek vagyunk, tevékenységünket elismerik és megfelelően honorálják; ha viszont kétes eszközökkel fondorlattal akarunk előnyre szert tenni, kudarcot vallunk.

Ezzel nagy felelősségtudatot is kifejez a kártya. Azt mutatja, hogy semmit sem kapunk ajándékba, de nem is tagadnak meg semmit tőlünk, hogy mindenért, amit kapunk vagy átélünk csak és kizárólag magunk viseljük a felelősséget.

Töltsd le most mobilodra innen a 7 Spiritan Csakrakártyát, vagy akár ki is nyomtathatod őket, hogy mindig kéznél legyen az alaptudás a csakrákról!

Egyes + Kettes:

Ideje véget vetni a dolgok elodázásának, a lehetőségek kerülgetésének! Olyan gyökeres fordulat várhat Rád, ami arra késztet, alapjaiban gondold át eddigi életviteled. Dönts helyesen! Ebben segít ez az írásunk.

Egyes + Hármas:

Előfordulhat, hogy úgy látod, csak ravaszkodással és kerülő úton érheted el azt, amit akarsz. Meglehet, így is van. Azt mérlegeld, hogy fontos-e a célod annyira, hogy ezért letérj a járj, kikövezett útról. Ha segítség kell benne, kattints ide.

Kettes + Hármas:

Alapjaiban rendülhet meg eddigi világképed vagy valamiről alkotott elképzelésed. A kép összezúzódása elkerülhetetlen, viszont ezt akár a saját hasznodra is fordíthatod, például azzal, hogy az illúziók helyett a valóságot választod. Ha többet akarsz erről tudni, olvasd el ezt az írásunkat.

Érdekességek a Tarot-ról

A tarot keletkezéséről megoszlanak a vélemények. A kártyákról elsőnek egy 1377-es dokumentumban tettek említést, amelyben betiltották a kártya használatát. Ennek ellenére a terjedését nem tudták megállítani, és a világ nagyobb városaiban rövid időn belül ismertté vált.

Ismerve a középkor kommunikációs szokásait, és figyelembe véve a könyvnyomtatás hiányát, ez nem volt elhanyagolható tényező akkoriban. A mai játékkártyák szerzetileg sok hasonlóságot mutatnak a tarot lapjaival. A kis arkánum négy színe a legtöbb mostani játékkártyajátékban is megtalálható. A nagy arkánum Bolond kártyája mára dzsókerként vált ismertté.

A Tarot a 16. században

A 15. század végére, 16. század elejére már a maihoz hasonló, 78 lapos kártyáról álló csomag vált ismertté, melyet velencei tarotnak neveztek, a későbbiekben marseille-i tarotként híresült el. A marseille-i tarot máig is hozzáférhető az eredetivel azonos kiadásban, a szakirodalmak általában ezeket a lapokat kiáltják ki „eredetinek”. Jellegzetes, egyszerűen színezett lapjai erősen megosztják a hozzáértőket, abban azonban egyetértenek, hogy szimbólumrendszere valóban, a ma kapható lapok eredetiének tekinthetőek.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 284
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  284
  Shares