Kezdőlap Életmód Bőségtudat Negatív energiák elengedése Újhold idején

Negatív energiák elengedése Újhold idején

1808
0

Újholdkor az elindulás, megújulás, újjászületés a fő témák. Igazi változásokat, letisztulást hoz ez a nap.

Újholdkor, apály idején alapvetően az elengedésre és a gyógyulásra összpontosítunk, ugyanakkor az elengedéssel az új tervek magjait is elvetjük.

Te is vágysz a változásra, de könnyebb lenne egy komoly támogatással megtenni a következő lépéseket?

A mai újhold erőteljesen támogat az újrakezdésben, a megújulásban és az elavult dolgok elengedésében is.

Érdemes Újhold napján megfontolnod, hogy mi az, amit többet, jobbat szeretnél, és mi az, amit már szeretnél elengedni, kitenni az életedből, mert újhold az egyben a megújulás ideje is!

Nagymértékben tőled függ, hogy képes vagy-e a pozitív lendületet megragadni. Több helyen találkozhatsz azzal, hogy az újholdat alapvetően a teremtés és manifesztáció legalkalmasabb holdidejének tekintik.

Lehet, hogy Te is egy, a Földre született angyal vagy?

Mire használhatod az újhold erejét a különféle életterületeken?

Ha szeretnél a terheidtől megszabadulni, most könnyebben fog menni! Itt az ideje, hogy kilépve komfortzónádból, belevágj az új tervek megvalósításába – gyakorlati szinten is.

Ilyenkor érdemes azokra a belső folyamatokra összpontosítanod, amikor gyógyítod magad, szabotáló hitrendszereket fogalmazol meg, amelyek akadályoztak, és az újhold szertartás segítségével megtisztítod magad ezektől.

Téged segítő újhold energiák

Ilyenkor hasznos minden olyan tevékenység, amely valamilyen módon a megtisztulást és az újrakezdést jelenti. Felszabadultnak érezheted magad, ideje előtte még letenni a terheket, csak utána keress, új utakat és új megoldásokat.

A Hold gravitációs ereje ilyenkor érvényesül a legkevésbé, így a föld gravitációs erejével és a lefelé ható energiák áramában minden távozhat a testedből, amire már nincs szükséged.

Ma célravezető minden tisztító technika és itt az ideje a böjtnek, a fogyókúrának is. A megújuláshoz persze először a régi rossz mintákat, visszahúzó energiákat kell elengedni, utána pedig a vágyott dolgokat „beengedni” az életedbe.

Mielőtt bármi új megvalósításába kezdesz, nem árt a fogyó holddal mindent kitisztítani. Az elengedéssel az új tervek magjait is elvetjük, amit hagyunk szunnyadni, érlelődni magunkban a növő hold időszakában.

A szervezetünk ilyenkor könnyebben elenged minden salakanyagot és könnyebben belevágunk minden új dologba.

Milyen gyorsan tudnak megérkezni a vágyott dolgok?

Újholdkor, mikor a Hold eléri a Napot és egy pillanatra „meghal”, majd újjászületik, akkor tud megszületni valami tiszta, valami új, a múlt terheitől megszabadulva.

Az elengedés helyet ad az újnak, mielőtt teremtünk, fontos, hogy elengedjük, ami már nem szolgál bennünket. Ezért jó ötlet lehet kipróbálni egy új  diétát, sikeresebbek lehetünk, ha ma kezdjük el.

Az, hogy a vágyott dolgok milyen tempóban érkeznek meg az életedben, függ attól, hogy a vágyott dolog és közted mennyire tiszta az út. Így kezdhetsz gyarapodni, ahogy a Hold is növekszik.

Abban az energiaminőségben foganhassanak meg új terveink csírái, amelyek már a gyógyult, és átalakított minőséget hordozzák bennünk. Ajánlott kozmetikai tevékenységek: arctisztítás, szőrtelenítés, pedikűr, manikűr.

Tegyél Önmagadért! Ma jó hatású a nyirokmasszázs, a szauna, a köpölyözés – könnyebben ürülnek a méreganyagok.

További tanácsokért kövess minket Telegramon: t.me/spiritanhu

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •