Kezdőlap Jóüzenetek Spirituális Tarot jóslás szeptember második hetére

Spirituális Tarot jóslás szeptember második hetére

2678
0
Tarot jóslás
Tarot jóslás
A mai alkalommal az egyes lapok jelentésén túl még két-két lap együttes értelmét is felfedjük.

Spirituális Tarot jóslás szeptember második hetére

válassz egy kártyát megérzésed szerint, és este érkeznek a lapok, amikből megtudhatod, hogy mit üzen szeptember második hetére Neked a Tarot!

#spiritan #tarot

Tarot jóslás
Tarot jóslás

A három lap a következő:

Spirituális Tarot jóslás szeptember második hetére

Bal:

Botok Kilences

A Botok Kilences dacot és ellenállást jelent fenyegetőnek érzett helyzettel vagy tapasztalattal szemben. Ugyanakkor arra mutat, hogy a valóságban nincs objektív fenyegetés, mindössze korábbi fájdalmas tapasztalataink emléke idézi fel bennünk ezeket a félelmeket és a védekezési reakciót.

Bezárkózást jelez, melyet a mesében gyakran “konok szív”-nek neveznek. Általában azt fejezi ki, hogy sündisznóállásba vonulva nem akarjuk megtenni a fejlődésünk szempontjából fontos lépéseket. Némely esetben viszont szinte teljesen az ellenkezőjére utal: hogy éppen egy döntő lépést tettünk, és most teljes erővel bezárjuk magunk mögött az ajtót, elvágva magunk előtt a visszavonulás útját.

Ebben az esetben értelme sokkal pozitívabb, fejlődést elősegítő, azonban azt mutatja, hogy valamit nem tettünk helyesen: elfutottunk, és félünk, hogy a múlt utolér.

Közép:

III. Az Uralkodónő

Az Uralkodónő a természet mindig új életet adó kimeríthetetlen erejét testesíti meg. Az elevenséget, termékenységet, fejlődést és az új születését szimbolizálja. Ő minden élet kiapadhatatlan forrása, jelzi kreativitásunkat és fogékonyságunkat, képességünket új impulzusok felvételére és újjáalakítására.

A fizikai valóság szintjén növekedést és termékenységet, lelki szinten művészi alkotóerőt, szellemi szinten ötletgazdagságot és találékonyságot, tudati szinten pedig a megismerés gyarapodását jelenti.

Az új állandó születése mind életünk folyamatos változását, mind azt jelképezi, hogy ezen szülések fájdalmát el kell viselnünk.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Jobb:

Botok Ötös

A Botok Ötös a kihívás, az erőpróba, a sportszerű versengés kártyája. Olyan helyzeteket ábrázol, melyek erőnk bizonyítására késztetnek. Nincs szó ellenségességről, még kevésbé megsemmisítő ellentétekről.

Olyan erőpróba ez, mely a kötekedésből és a jókedvű pajkosságból ered, verseny jellegű, vagy minden képességünket igénybe vevő feladatban nyilvánul meg. Játékos karakterű, ami csak néhány kedvezőtlen esetben válik komollyá.

A kártya jellemezte tapasztalatokat nem szabad elkerülnünk, hiszen jó és általában izgalmas alkalmat nyújtanak képességeink tudatosítására.

Két-két kártya együttes értelme

1+2

Ne állj ellen a változásnak! A félelmek belülről fakadnak, nincs külső oka.

Ha félsz a változástól – az még attól bekövetkezik, legfeljebb az Áramlás elmegy melletted. Mások haladni fognak, sikeresek lesznek, Te viszont ugyanott maradsz.

Jó ez? Aligha. Ezért legyél bátor és haladj a változással!

1+3

Amíg a félelem munkál benned, még a barátságos mérkőzéseket is élet-halál harcnak érezheted.

Lazíts! A vita nem veszekedés, a vetélkedés nem viszály, a versengés nem egymás gyilkolása! Vedd észre, hogy ha félelemmel eltelve élsz, minden sötétnek, rossznak, ártalmasnak tűnik – holott ezek a félelem szűrője miatt látszanak csak annak.

Most itt a lehetőség, hogy megszabadulj a félelmeidtől!

Töltsd le most mobilodra innen a 7 Spiritan Csakrakártyát, vagy akár ki is nyomtathatod őket, hogy mindig kéznél legyen az alaptudás a csakrákról!

2+3

Az élet olyan verseny, ahol az együttműködés többet ér és jobban segít, mint a “magányos farkas” mentalitás. Azonban azok a csoportok, amelyeken belül nincs barátságos versengés, mérkőzés, erőpróba, mindenképpen széthullásra vannak ítélve.

Ezért játsszatok, mérjétek össze erőtöket, vetélkedjetek, hogy ezáltal még többet tanuljatok! Játékosság, barátságos mérkőzés, verseny egyaránt hasznos és jó mindenkinek.

Bőség, áramlás és jó mulatság az, amiben részed lehet a héten!

Érdekességek a Tarot-ról

A tarot keletkezéséről megoszlanak a vélemények. A kártyákról elsőnek egy 1377-es dokumentumban tettek említést, amelyben betiltották a kártya használatát. Ennek ellenére a terjedését nem tudták megállítani, és a világ nagyobb városaiban rövid időn belül ismertté vált.

Ismerve a középkor kommunikációs szokásait, és figyelembe véve a könyvnyomtatás hiányát, ez nem volt elhanyagolható tényező akkoriban. A mai játékkártyák szerzetileg sok hasonlóságot mutatnak a tarot lapjaival. A kis arkánum négy színe a legtöbb mostani játékkártyajátékban is megtalálható. A nagy arkánum Bolond kártyája mára dzsókerként vált ismertté.

A Tarot a 16. században

A 15. század végére, 16. század elejére már a maihoz hasonló, 78 lapos kártyáról álló csomag vált ismertté, melyet velencei tarotnak neveztek, a későbbiekben marseille-i tarotként híresült el. A marseille-i tarot máig is hozzáférhető az eredetivel azonos kiadásban, a szakirodalmak általában ezeket a lapokat kiáltják ki „eredetinek”. Jellegzetes, egyszerűen színezett lapjai erősen megosztják a hozzáértőket, abban azonban egyetértenek, hogy szimbólumrendszere valóban, a ma kapható lapok eredetiének tekinthetőek.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 271
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  271
  Shares