Kezdőlap Store

Store

Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek

emcsak

Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek emcsak

Angyali őselemi mágikus csomagok készülnek Neked. Kérsz egyet?

Az őselemeket magába foglaló, elementális mágikus csomagokban most arkangyali táblácskát találsz!

Az angyalmágiában kifejezetten fontos, hogy tiszta eszközökkel dolgozzunk.

A fizikai tisztaságnál is fontosabb a spirituális tisztaság, az, hogy a felhasznált tárgyak és elemi erőket képviselő anyagok mentesek legyenek az erőszaktól, ártalmas energiáktól, a negativitástól.

Az angyalmágiában rendkívül fontos a tisztaság

Te se szívesen szagolod olyan gyertya fényét, amit állati zsiradékból készítettek, igaz? Te is szívesebben égetsz olyan füstölőt, amiről tudod, hogy nem gyerekmunkások és fillérekért dolgoztatott nők készítették…

Az etikus, erkölcsös magatartás a spirituálisan fejlett lelkek sajátossága – mind szeretünk olyan világban élni, ahol nem használják ki egymást az emberek.

Mit gondolsz, az angyalok kikkel dolgoznak szívesebben együtt?

Jól sejted. Azokkal, akik tisztelik magukat és embertársaikat, tisztelik a természetet is, így, ha csak egy mód van rá, kerülik a természetkárosító anyagok használatát is.

Mit szólsz ahhoz, ha az mondjuk, hogy létezik olyan, koncentrált elemi erőket és angyaljelet tartalmazó mágikus csomag, amely mindezt megtestesíti?

A kézzel csomagolt, viasszal pecsételt üvegfiolákban a természet őserőit megtestesítő anyagokat találsz:

  • eredeti tengervíz, amely a Víz őselemet tartalmazza,
  • eredeti vulkáni kő és hamu, amely a Tűz és a Föld őselemet egyaránt megtestesíti,
  • eredeti tömjén füstölőgyanta, amely a levegő őselemet foglalja magában.

Mindehhez pedig azon arkangyal vagy arkangyalok jelével ellátott táblácskát mellékeljük, aki a leginkább közel áll Hozzád:

  • Micha’el (Mihály) arkangyalét,
  • Gabri’el (Gábriel) arkangyalét,
  • Rapha’el (Rafael) arkangyalét,
  • Uri’el (Uriel) arkangyalét.

Az arkangyali jelek ráadásul, ha éltető napfény éri őket előtte, világítanak is a sötétben.

Mivel minden embernek más az igénye, ezért a csomagokat megrendelésre készítjük, saját kezűleg, nem külföldi webshopból rendeljük.

A legkisebb csomagot azoknak ajánljuk, akik még kezdők, most ismerkednek a mágiával és ki akarják próbálni, mire képesek eredeti tengervíz, valódi vulkáni kőzettel és igazi tömjénnel elérni.

Az angyali őselemi mágikus csomagot környezetkímélő, erős, stílusos kartondobozban, gyapjúval bélelten küldjük meg Részedre.

Szeretnéd, ha ingyen küldenénk el a Számodra a választott csomagot, Arkangyal jeltáblát? Ha 10.000 forint felett rendelsz, a postaköltséget mi álljuk!

4990Ft In stock
Arkangyal jeltábla Michael (0) Gabriel (0) Raphael (0) Uriel (0)
További arkangyal jeltáblák Michael (1199) Gabriel (1199) Raphael (1199) Uriel (1199)
Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek Elemi mágia csomag arkangyal jeltáblával .:. Kezdőknek