Kezdőlap Store

Store

Hermész Smaragdtáblája

hrmsmrtbl1

Hermész Smaragdtáblája hrmsmrtbl1

A Smaragdtábla bölcsessége Számodra, a modern kor gyermeke számára is rengeteg alapigazságot tartalmaz. Időtlennek mondhatjuk, hiszen a benne foglaltak egy része még csak nem is emberi igazság.

A hagyomány szerint Nagy Sándor idejében találták meg Hermész Triszmegisztosz sírját, múmiájának kezében a Tabula Smaragdinával, amelyben a bölcsek kövének titka olvasható jelképes megfogalmazásban.

A Tabula Smaragdina másolata nagyobb, mint egy A4-es lap: 30 cm széles és 40 cm magas. A művész kifinomult érzékkel alkotta meg, minden betűje kiemelkedik a tábla síkjából.

Olyan érzés kézben tartani, mintha egy ősi relikviát fogna meg az ember. Olyan érzés, mintha egy darab történelmet tartana valaki a kezében.

A Mű, amely évezredeken át megihlette a gondolkodókat és alapjaiban határozta meg a nyugati gondolkodást, az ezotériát, a spiritualitást, most ott van az ember kezében.

Olyan kézben tartani, mintha visszanyúlnánk évezredeken, korokon át, egyenesen a régmúltba, és megérinthetnénk az ősöket.

Az eredeti Tabula Smaragdinát nagyon kevesen tarthatták a kezükben. Ez a 30*40 cm-es másolat a fennmaradt leírások és rajzolatok alapján készült. A hatását ezért nem tudjuk az eredetihez mérni, viszont így is rendkívül erős.

Elképesztő energiája van, szinte belülről fénylik, és ha átsüt rajta a nap, zölden világít, mint a valódi smaragd. A szobában azonnal magára vonja mindenki tekintetét és képes az egész teret pozitív, energetikailag tisztító erővel átitatni.

69999Ft In stock
Méret:30*40 cm
Súly:0,5 kg
Egyedi Kézműves Termék:Egyedi megrendelésre készülő kézműves termék
Hermész Smaragdtáblája Hermész Smaragdtáblája Hermész Smaragdtáblája Hermész Smaragdtáblája Hermész Smaragdtáblája Hermész Smaragdtáblája Hermész Smaragdtáblája