Tarot jóslás a jövő hétre 02.12.-18.

🌠 Tarot jóslás a jövő hétre 🔰

válassz egy kártyát megérzésed szerint, oszd meg ismerőseiddel a bejegyzést és este érkeznek a válaszok!

#spiritan #tarot

tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

A három lap a következő:

Tarot jóslás a jövő hétre 02.12.-18.
Tarot jóslás a jövő hétre 02.12.-18.

Bal

Kelyhek Hármas

A Kelyhek Hármas az öröm, a gondtalanság és a hála kifejezője, amit az arató hálaünnep élménye fejez ki a legjobban.

Azt jelzi, hogy valami értékeset, szépet értünk el, vagy kaptunk ajándékba, és ezért boldogok, elégedettek és hálásak vagyunk. A lélek szintjén életörömöt és beteljesülést mutat, külső szinten örömünnepet jelenthet.

Közép

Érmék ötös

Az Érmék Ötöse a krízis, a nélkülözés és a bizonytalanság kártyája. Az élet szűk átjáróit jelképezi, melyekben nyomorúságosnak, boldogtalannak, elhagyatottnak és valóban szánalmasnak érezzük magunkat.

Ennek ellenére kevésbé a valóságos veszteségek és anyagi kudarcok előhírnökét, inkább azt mutatja, hogy bizonytalan lábakon állunk, félünk, hogy az ingatag talaj nem tart meg. A minden fejlődési krízisre jellemző állapotot jeleníti meg, melyben elhagyjuk a stabilitást és biztonságot jelentő területeket, hogy új, az eddigieknél nagyobb kihívások és az ezekkel járó kockázatok felé forduljunk.

Jobb

XIV Mértékletesség

A Mértékletesség az utána következő Ördög (XV) kártyának, a mértéktelenség megtestesítőjének egészséges ellentéte.

Harmónia, kiegyensúlyozottság, higgadtság és lelki béke jellemzi a Mértékletességet. Ezzel az egészség és lelki egyensúly boldogító élményét jelenti, vagyis, hogy jól bánunk önmagunkkal, szeretjük önmagunkat és ebből adódóan harmonikus összhangban élünk környezetünkkel is.

Ez a kártya az egyensúlyi állapot kifejezése, aminek létrejötte az ember kiegyensúlyozó, mértéktartó képességét feltételezi. Az ember ebben az élethelyzetben igyekszik vágyai és lehetőségei között reális középutat találni.

Szólj hozzá
A szerzőről: spiritan

Négy fős kis csapat vagyunk, akik azt találtuk ki, hogy létrehozunk egy közösségi oldalt spirituális érdeklődésű, ezoterikus embereknek. Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol a tagok biztonságban érzik magukat és megerősítést kaphatnak az útjuk során.
Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol mindenki tanulhat, fejlődhet és jól érezheti magát.
A célunk az, hogy a közösségi oldal mellett egy nívós magazint is üzemeltessünk, változatos témákkal.
Áldás szálljon mindannyiunkra, és kiváltképp Terád, aki ezen sorokat olvassa.

Számít a véleményed!

Legyél Te is tagja a Spiritan.hu közösségi oldalnak!

Spiritan.hu a spirituális közösségi oldal és ezoterikus magazin, Neked, Érted. Ingyenes most és a jövőben is.

Hozzászólások

No comments yet
Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 264
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  264
  Shares
spiritan avatar

spiritan

Négy fős kis csapat vagyunk, akik azt találtuk ki, hogy létrehozunk egy közösségi oldalt spirituális érdeklődésű, ezoterikus embereknek. Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol a tagok biztonságban érzik magukat és megerősítést kaphatnak az útjuk során. Olyan közösségi oldalt szeretnénk, ahol mindenki tanulhat, fejlődhet és jól érezheti magát. A célunk az, hogy a közösségi oldal mellett egy nívós magazint is üzemeltessünk, változatos témákkal. Áldás szálljon mindannyiunkra, és kiváltképp Terád, aki ezen sorokat olvassa.