Kezdőlap Jóüzenetek Tarot jóslás március első hetére a Tarot Nouveau-ból

Tarot jóslás március első hetére a Tarot Nouveau-ból

313
0
tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

🌠 Tarot jóslás március első hetére a Tarot Nouveau-ból 🔰

válassz egy kártyát megérzésed szerint, oszd meg ismerőseiddel a bejegyzést és a cikkben már olvashatod is, mit üzen Számodra a Tarot!

#spiritan #tarot

tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

Ezúttal ismét a saját Tarot kártyánkból vetettünk, amely a hagyományos Tarot-ra épül, ám égi útmutatás alapján született meg. Ezért is kapta az Új Tarot, vagy Tarot Nouveau nevet.

A három lap a következő volt:

Világ, Aszály, Boszorka

Bal

Világ

A kínálkozó lehetőséget, utunkba kerülő impulzust jelez.

A Világ konkrétan megvalósítható, felhasználható javaslatot jelent. A Föld elem állandóságának következtében az ajánlat megbízhatónak és tisztességesnek tekinthető. A feltett kérdéstől függően jó üzlet megkötésének vagy új feladat teljesítésének lehetőségére utal.

Jelenthet érzéki tapasztalatokat vagy rendkívül hasznos javaslatot, mely kihúzhat a csávából. A kártya által jelzett impulzus és alkalom mindig nyilvánvaló, kézzelfogható.

Kis Arkánumbéli megfelelője: Érmék Apródja

Közép

Aszály

Az Aszály igazi hiány-lap. Energia, erő, lehetőség, erőforrás tartós hiányát jelenti, olyan időszakot, amikor a hiányt éljük meg tartósan.

Kártyaként az Aszály a krízis, a nélkülözés és a bizonytalanság lapja. Az élet szűk átjáróit jelképezi, melyekben nyomorúságosnak, boldogtalannak, elhagyatottnak és valóban szánalmasnak érezzük magunkat. Azt mutatja, hogy bizonytalan lábakon állunk, félünk. A minden fejlődési krízisre jellemző állapotot jeleníti meg, melyben elhagyjuk a stabilitást és biztonságot jelentő területeket.

Kis Arkánumbéli megfelelője: Érmék Ötöse

Jobb

Boszorka

Kötöttségek. Bűbáj. Praktikák.

A Boszorkány a Prófétanő másik formája. Míg a Prófétanő csak közvetít, és a titkok nagy részét megtartja magának, a Boszorkány cselekszik, de szándékai, tudása nagy része titokban marad.

A kötöttségek itt olyan külső kényszerítő erők, amelyek a mi javunkat szolgálják. Gyógyulási folyamat kórházban, kötelező tanfolyam, oktatás.

A bűbáj pozitív irányú, segítő, de ösztönös varázslat jelen kontextusban, de jelenthet egyszerű elragadtatást is, olyan élethelyzetet, amikor rajongunk valamiért.

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 76
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  76
  Shares