Kezdőlap Spiritualitás Bölcsességek A Találkozások Törvénye

A Találkozások Törvénye

3926
0

A Találkozások Törvénye így szól:

“Azzal találkozunk, akivel dolgunk van. Azért találkozunk, hogy kölcsönösen segítsük egymást. Akkor találkozunk, amikor ennek eljött az ideje. Azzal, Azért és Akkor, Akivel, Amiért és Amikor a legalkalmasabb.”

Van, aki azt mondja: passzívan figyelem a világot, kiüresítem magam és hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek. Elengedem magam körül az embereket, kívül tartom magam.

Igen, megteheted. A spirituális utazásod ebben a szakaszában minden bizonnyal erre a tapasztalásra van szükséged.

Aztán amikor már eluntad az ücsörgést…

A cikk a tarsasag.org oldalon folytatódik

Előző cikkMi az ezotéria és mi a spiritualitás?
Következő cikkZephyrus, a nyugati szél arkpegazusa
Egészen fiatalon kezdtem a Művészetet tanulni. Agykontrollal kezdtem, ezt követte egy hosszabb ismerkedési fázis a vallásokkal, misztikus iskolákkal, Kelet és Nyugat tanaival. Bejártam Európa nagy részét, és 2001-ben egy rövid időt a Közel-Keleten töltöttem, Anatóliában. Elsősorban az ősvallás érdekel, az a tiszta, eredeti vallás, amelyből minden ókori tan kifejlődött. Vallom, hogy az ember négyes természetű: 1. Test 2. Halandó lélek, amely részben az egó részben az étertest részben az érzelmi test 3. Örök lélek, amely a Szellem teste 4. Szellem vagy Tudat, amely nem anyagi természetű, ezért szüksége van egy hordozóra, hogy az anyagi umiverzumban jelen lehessen.