Kezdőlap Életmód Spirituális filmek A Viskó – spirituális filmajánló

A Viskó – spirituális filmajánló

1403
0
A Viskó - spirituális filmajánló
A Viskó - spirituális filmajánló
A Viskó egy 2017-es, elképesztő hatású spirituális film

A bestseller regény alapján készült film középpontjában egy gyermekét elvesztő apa áll, akinek a gyász feldolgozásában egy különleges meghívás nyújt nem várt, mondhatni csodás segítséget.

A film rövid szinopszisa

A Viskó cselekménye egy gyászoló férfiról szól, aki titokzatos, személyesen neki szóló meghívást kap, hogy találkozzon egy kunyhóban magával Istennel.

A Viskó - spirituális filmajánló
A Viskó – spirituális filmajánló

“A film tele van olyan kételyekkel, melyek magamban is rengetegszer felmerültek: Isten hogy lehet 3 személy? Miért van szenvedés a világon? Miért az én családommal történtek ilyen dolgok? Miért velem? Minek halt meg Jézus, én nem kértem rá? Bocsássak meg a rosszakarómnak? Isten miért kíváncsi az imáimra, ha úgyis tudja mi a bajom?”

Pozitívum a filmben:

Mélyen spirituális, modern, mégis régi tanításokat ad át.

Negatívum a filmben:

Erősen bipolárisan keresztény, minden jó Istentől ered, minden rossz mástól.

A film háttere

A viskó (eredeti cím: The Shack) 2017-ben bemutatott amerikai film, amelyet Stuart Hazeldine rendezett. A forgatókönyvet John Fusco, Andrew Lanham és Destin Cretton írták.

A producerei Gil Netter, Brad Cummings, Quiyun Long, Mike Drake, William Steinkamp és Lani Armstrong Netter. A főszerepekben Sam Worthington, Octavia Spencer, Avraham Aviv Alush, Radha Mitchell, Alice Braga, Graham Greene, Tim McGraw és Sumire Matsubara láthatóak. A zeneszerzője Aaron Zigman.

A tévéfilm gyártója a Gil Netter Productions és a Windblown Media, forgalmazója az Summit Entertainment. Műfaja filmdráma. Amerikában 2017. március 3-án mutatták be a moziban.

A film online megtekinthető

Források: imdb, istenkezeben

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares