Kezdőlap Spiritualitás Bölcsességek Az Áramlás Gyakorlata: gyakorlati útmutató a bőség megvalósításhoz

Az Áramlás Gyakorlata: gyakorlati útmutató a bőség megvalósításhoz

3301
0
Az Áramlás Gyakorlata: gyakorlati útmutató a bőség megvalósításhoz
Az Áramlás Gyakorlata: gyakorlati útmutató a bőség megvalósításhoz
A bőség és siker megvalósítása az Áramlás által a leghatékonyabb. Az Áramlás Gyakorlata ebben segít.

2012 valóban korszakváltó év volt. Négy esztendő lappangás után, 2016-ban észlelték sokan, hogy valami örökre megváltozott.

2016 volt a salakkohó éve

Ekkor tömegek élték meg azt, hogy rengeteg mindent hátrahagynak, hogy képesek a felesleges, lehúzó, elavult, visszatartó érzelmi csomagokat, helyzeteket, kapcsolatokat hátrahagyni.

Ritkán fájdalommentesen – sőt gyakorta komoly érzelmi és szellemi megpróbáltatások közepette, ám mégis, végül sikerrel koronázva az Elengedést.

2017 a Felkészülés éve volt

Aki végigcsinálta, az 2017-ben megérezhette, hogy igazán beindult az Áramlás. Ekkortól kezdtek felgyorsulni úgy a pozitív változások, mint talán a rendszerváltás idején utoljára.

2018 az Áramlás éve

2018 még inkább bizonyította, hogy az Áramlás nagyon is valós: aki a bőségtudatot a magáévá tette, megélheti folyamatosan a gazdagságot az élet minden síkján, az anyagin éppúgy, mint a lelkin vagy a szellemin.

Az Áramlás Gyakorlatának alapjai: mi az Áramlás és mi nem az

Még többen vannak azok, akik látják, érzik, tudják, hogy létezik az Áramlás, talán már meg is élték, ám még sosem léptek be tudatosan. Ez a gyakorlat nekik szól.

Előbb azonban szükséges tisztáznunk pár dolgot.

Az Áramlás Gyakorlata: gyakorlati útmutató a bőség megvalósításhoz
Az Áramlás Gyakorlata: gyakorlati útmutató a bőség megvalósításhoz

P. Sinclair boldogság-meghatározása és Csíkszentmihályi flow-élménye

Csíkszentmihályi professzor dolgozta ki a flow elméletet, amely röviden azt mondja ki, hogy minden ember ösztönösen azt az állapotot akarja elérni, amikor tökéletesen érzi magát, legyen az bármi. Ez a flow, azaz áramlás.

A professzor rátapintott a lényegre, amit az Istennő egyik avatott papja, P. Sinclair így fogalmazott meg, összegezve a filozófia több évezredes törekvését, hogy a bölcselők ráleljenek a boldogság titkára:

„A boldogság az, amikor úgy élsz, ahogy valóakaratod szerint élni akarsz, lett légyen az bármilyen élet. Tehát nincs két egyforma boldogság, ám mindenki boldogsága pontosan ugyanúgy mutatkozik meg: a valóakarat szerinti élet formájában.”

A flow-élmény magának a boldogságnak a megmutatkozása. Csíkszentmihályi professzor flow-nak nevezte el azokat a tökéletes pillanatokat, amelyek során az öröm és a kreativitás az élet teljes felvállalásával, az itt-és-most élményével mutatkozik meg.

Az Áramlás úgy viszonyul a flow-élményhez, mint a sebessodrású hegyi folyó az evezéshez

Az Áramlás azonban messze túlmutat az egyén flow-élményén: ebben az egész világ részesül, és bárki beléphet, aki készen áll rá.

A különbség Áramlás és flow között olyan, mint a különbség egy sebessodrású, vad hegyi folyó és a rajta való evezés között.

Amikor tehát Áramlásról beszélünk, a változásokról és egyszersmind a bőségről ejtünk szót: arról, hogy igenis Neked is lehet részed jólétben és jóllétben. A jóllét túlmutat az általában anyagi bőséget jelentő jóléten: azt jelenti, hogy jól élsz testben, lélekben, szellemben egyaránt.

Mi jellemzi az Áramlásban való haladást?

A legelső, ami feltűnik, ha belépsz az Áramlásba, hogy hirtelen sikerülni kezdenek a kisebb dolgok. Ha eltervezel egy komolyabb célt, jó eséllyel sikerrel jársz az oda vezető úton. Képessé válsz arra, hogy haladj, valóban megtedd a szükséges lépéseket mindaddig, amíg el nem éred a kitűzött célodat.

Mi jellemzi az Áramlásban való haladást?
Mi jellemzi az Áramlásban való haladást?

Mindezt úgy, hogy folyamatosan érkeznek a megérzéshez hasonlatos impulzosok, mit érdemes tenned, merre haladj, mire figyelj, vagy mit engedj el.

Gondold meg: kitűzöd célként, hogy havonta legalább kétszázezer nettó legyen a kereseted, erre pár napon belül érkezik egy állásajánlat. A köröket könnyedén futod, és két hét múlva, a bérmegállapodáson azt mondják: nettó 220 000 a kezdő béred, hétfőn jöhetsz.

Előfordul, hogy semmiképpen sem jön össze valami?

Igen, az is megtörténik, hogy kitűzöl egy célt és nem tudod elérni. Sorra jönnek az akadályok, a hátráltatások, a hirtelen meggondolja magát mindenki esetei.

Ezoterikus körökben erre azt mondják, hogy még nem álltál rá készen. Ez rizsa. Hogy lehet akkor, hogy náladnál sokkal kevésbé felkészült, sőt, erősen materialista embereknek mégis megvalósul, mégis megkapják, mégis elérik? Ők akkor készen álltak?

Szó sincs róla. Azért érték el, mert ők vagy mások megdolgoztak érte. Az Áramlásban haladva mindig kiderül a végén, hogy azért nem érhetted el valamely célodat, mert így megmenekültél valamilyen csapdahelyzetből.

Előfordul, hogy semmiképpen sem jön össze valami?
Előfordul, hogy semmiképpen sem jön össze valami?

Például nagyon meg akartál venni egy autót, de valahogy nem jött össze a pénz, vagy éppen az a modell nem volt egy kereskedőnél sem, esetleg eladták előtted az utolsó darabot is.

Aztán eltelik pár hét és kiderül, hogy visszahívják a típust, mert gond van vele, vagy a vélemények alapján kiderül, hogy százezreket kell költeni a javítására, vagy úgy falja az üzemanyagot, mintha ingyen benzinkutat adnának hozzá ajándékba.

Az Áramlásban egyetlen esetben nem sikerül valami, ami pedig célod és jót tenne Neked, ha elérnéd: ha megtorpansz és ezzel kilépsz az Áramlásból.

Rajtad áll tehát elsősorban, hogy elérd céljaidat!

Rajtad áll tehát elsősorban, hogy elérd céljaidat!
Rajtad áll tehát elsősorban, hogy elérd céljaidat!

Igen, kérem Az Áramlás Gyakorlata című e-könyvet!

Az Áramlás Gyakorlatához tartozó felkészülés lépéseit és magát az Áramlás Gyakorlatát a hamarosan nyíló webshopunkból töltheted majd le!

Türelmedet kérjük még pár napig.