Kezdőlap Ezotéria és Mágia Energetika Csakrateszt 3.: Napfonatcsakra (Manipura Csakra)

Csakrateszt 3.: Napfonatcsakra (Manipura Csakra)

3639
0
Csakrateszt 3.: Napfonatcsakra (Manipura Csakra)
Csakrateszt 3.: Napfonatcsakra (Manipura Csakra)
A Napfonatcsakra, vagy Manipura jelentése: "A drágakövek városa" (mani = ékszer pura = hely, város).

Nevezik még, az elhelyezkedése miatt, köldökcsakrának is.

A manipura csakra elérése azt jelenti, hogy felülemelkedtünk, túlléptünk a svádhishthána csakra negatív tulajdonságain, s itt sok értékes kincsben részesülünk.

A Napfonatcsakra
A Napfonatcsakra

A manipura csakra a köldök mögött, a napfonat (plexus solaris) tájékán helyezkedik el. Mantrája a RAM.

A Napfonatcsakráról itt tudhatsz meg többet.

Csakrateszt 3.: Napfonatcsakra (Manipura Csakra)

Készen állsz a tesztre?

Összesen kilenc kérdést kell megválaszolnod, 1-5 értékelve, hogy mennyire igaz rád a kérdés és megtudhatod, hogy milyen állapotban is van a Napfonatcsakrád.

1: legkevésbé sem igaz, 3: átlagos, 5: teljesen igaz.

Egyszerre egy kérdés jelenik meg, a következő akkor bukkan fel, ha válaszoltál az elsőre. Adj magadnak gondolkodási időt, ez a teszt nem időre megy!

0%

Mennyire vagy határozott, magabiztos?

Milyen sűrűn végzel méregtelenítést?

Mennyire vagy hajlandó küzdeni a céljaidért?

Mennyire viseled könnyedén a stresszes helyzeteket, vagy a kritikát?

Mennyire vagy energikus, milyen az általános energiaszinted?

Mennyire működik jól az emésztésed?

Milyen könnyen lendülsz mozgásba, mennyire halogatod a dolgokat?

Mennyire tudod uralni, irányítani az érzelmeidet?

Mennyire tudod érvényre juttatni az akaratodat, a szándékaidat?

Csakrateszt 3.: Napfonatcsakra (Manipura Csakra)
A Napfonatcsakrám állapota: Kiegyensúlyozottan működik

Energiával teli vagy és magabiztos! Az ambícióid erősek, az akaratodat könnyedén tudod érvényre juttatni. Az egód egészséges mértékben fejlett és erős, anélkül, hogy elnyomóvá, korlátozóvá válna. Kitartóan haladsz a céljaid megvalósítása érdekében, és alapvetően jól érzed magad a saját bőrödben. Az önfegyelmed példás, pontosan tudod, hogy az önuralom mennyire fontos.
A Napfonatcsakrám állapota: Alulműködik

Kevés kedvet érzel a cselekvésre, bizonytalan vagy sokszor és inkább elhalasztanál mindent, mint hogy bármibe belefogj. Az önbizalmad ingatag, inkább visszahúzódó vagy sokszor. A konfrontációt kerülöd, jobban szereted, ha mások oldják meg helyetted a dolgokat. Érdemes volna önfejlesztő gyakorlatokba kezdeni. Neked is jogod van a boldogsághoz!
A Napfonatcsakrám állapota: Túlműködik

Meglehetősen túlfejlett egód van, ami jelentős önbizalommal párosul, habár a tapasztalatok és a tudás nem mindig társul hozzá. Sokkal többet hiszel magadról, mint amire képes vagy, de mert meglehetősen erősen képviseled az álláspontod, ezért sokaknak nem tűnik fel. Sokszor tarthatnak törtetőnek, olyannak, aki átgázol másokon a saját igazáért, illetve aki mindent képes feldúlni a saját előnyei érdekében. Mindezt gyakorta teszed úgy, hogy észre sem veszed, hogy úgy viselkedsz, mint a kiselefánt a porcelán áru között. Érdemes volna megtalálnod az egyensúlyt az önérdek és a közös érdek között. Máskülönben joggal mondják rád, hogy egoista vagy.
A Napfonatcsakrám állapota: Túltöltött

Határtalan, kirobbanó energiával bírsz, és ez gyakorta szó szerint igaz: képes vagy egyetlen másodperc alatt a plafonon lenni, ha valami nem úgy történik, ahogy neked tetszik. Kifejezetten keresed a küzdelmet másokkal, igyekszel mindenkit ledominálni a környezetedben. Sokszor észre sem veszed magad, mennyire pusztító a jelenléted egy társaságban, ha pedig főnök vagy, meglehet, éppen a személyiséged miatt menekülnek az emberek a cégtől. Érdemes volna egyensúlyba hozni az energiáidat, mert ez az életstílus hamar felemészt Téged is!
A Napfonatcsakrám állapota: Energiahiányos

A melankólia, kedvetlenség meglehetősen gyakran jellemző a mindennapjaidra. A depresszió egyik fő oka éppen az energiahiányos Napfonatcsakra. "Úgy érzed, semmire sem vagy jó, hogy értelmetlen az életed, nincsenek céljaid és azokat amúgy sem érnéd el. Hiába minden és senki sem ért meg, de nem is akarod, hogy megértsenek, mert semmit sem érsz." Ismerős, igaz? Fontos, hogy dolgozz a Napfonatcsakrádon, hogy végre Te is boldogan élhess, mert megérdemled, igenis, meg!

Share your Results:

Csatlakozz most a Lélekút Társaság szabad spirituális közösségi oldalához! A Lélekút Társaság küldetése, hogy a tiszta, valódi ezotéria, spiritualitás, okkultizmus és misztika iránt elkötelezett személyek számára lehetővé tegyük a közösségépítést.

Figyelem!

Nem tároljuk az eredményeket, a teszt teljesen anonim!

A teszt nem helyettesíti sem az energetikai állapotfelmérést sem az orvosi diagnózist, kizárólag előzetes öntesztelésre szolgál!

Ha további önismereti lehetőségek érdekelnek, kattints ide.

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 111
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  112
  Shares