Skip to content

A 2:2 csillagportál, a februári 2:2 energetikai átjáró titkai

Az ezoteriában az "energiaportálokat" gyakran olyan különleges pontoknak vagy helyeknek tekintik, amelyek magas spirituális energiakoncentrációval rendelkeznek, és amelyeket spirituális gyakorlatokhoz, például meditációhoz vagy manifesztációhoz lehet használni.

A 02:02 februári csillagportál egy átjáró a Szellem magasabb birodalmaihoz. A 2:2 jelentése: ültesd át a spiritualitást a gyakorlatba.

A 2:2 februári csillagportállal folytathatod az egész éven át tartó manifesztációs folyamatot, megalapozhatod a felemelkedést, fellobbanthatod a tudatosság fényét.

A 2:2 februári csillagportál tökéletes nap arra, hogy manifesztálni kezdd az egész évet meghatározó alapmintát

A 2:2 februári csillagportál olyan energetikai nyitást is kínál számunkra, amely összekapcsolódik az 2-es szám értékes energiáival, amely az együttműködés, a közös munka, a tevékenykedés szimbóluma.

Február másodikán Te és az emberiség egy energiakapun léptek be. Milyen gyönyörűen intenzív időszakban inkarnálódtatok ezen a hatalmas, hihetetlen lényen, amit Földnek hívunk!

Ha hajlandóak és készek vagyunk rá, ez a nap kiváló arra, hogy elkezdjük mindazt, amit meg akarunk valósítani az életünkben. Fordítsuk a fókuszunkat és a tehetségünket az új kezdetek felé!

2:2 februári csillagportál
2:2 februári csillagportál

Mi az a csillagportál-idő?

Minden év során 12 csillagportál-alkalom fordul elő. Ezek sorrendben:

  1. Január 1; azaz 1:1 csillagportál
  2. Február 2; azaz 2:2 csillagportál
  3. Március 3; azaz 3:3 csillagportál
  4. Április 4; azaz 4:4 csillagportál
  5. Május 5; azaz 5:5 csillagportál
  6. Június 6; azaz 6:6 csillagportál
  7. Július 7; azaz 7:7 csillagportál
  8. Augusztus 8; azaz 8:8 csillagportál
  9. Szeptember 9; azaz 9:9 csillagportál
  10. Október 10; azaz 10:10 csillagportál
  11. November 11; azaz 11:11 csillagportál
  12. December 12; azaz 12:12 csillagportál

Egyesek úgy vélik, hogy ezek az energiaportálok hozzáférést biztosítanak a tudatosság és a spirituális megértés magasabb szintjeihez.

Bizonyos szent vagy történelmi helyek, például a Stonehenge vagy a Machu Picchu meglátogatása növelheti a spirituális tudatosságukat, és összekapcsolhatja őket a tudatosság magasabb szintjeivel.

Hasonlóképpen, úgy gondolják, hogy egy energiaportálnál meditálni segíthet a negatív energiák kiürítésében, elősegítheti a gyógyulást és a jólétet, és elmélyítheti a spirituális megértést.

A 2:2 februári emelkedési energiaportál üzenete

Mint minden csillagportál-időszakban, most is nyitva van egy spirituális-energetikai időablak, amelyen keresztül magasabb frekvenciákba, potenciálokba és tudatossági szintekre léphettek.

Ez egy lehetőség arra, hogy ledobjátok a karmákat, az önvádat és a szív Szeretet-Bölcsesség magasabb szintjeire lépjetek.

Az Isteni 2:2 Portál Aktiválás az Új Föld Arany Idővonalához való igazodás érdekében

Erős üzenetet kapunk a Teremtő Istennőtől, hogy fogadjuk el ezt az ismétlődő számsorozatot, mivel felébreszti ősi emlékezetünket és segít nekünk kapcsolódni magasabb énünkhöz.

Ma február másodika van, és egy hatalmas csillagportál nyílik meg. Írd össze mindazt, amit meg akarsz teremteni az év során. Vizualizáld a világot a számodra legtökéletesebb állapotában. Ez a Te pillanatod.

Ne blokkold magad

Ha olyan vagy, mint az átlagember, amikor először vezetni próbál, akkor jó eséllyel egyszerre nyomod a lábaddal a gázpedált és a féket, ami a mozgás hiányát okozza, és a blokkoltság vagy a megrekedtség érzését kelti. Olyan ez, mintha egyszerre ostoroznád és sarkantyúznád a lovat, és húznád vissza a gyeplőt.

Ne blokkold magad. Kép: Tatiana Twinslol
Ne blokkold magad. Kép: Tatiana Twinslol

Az emberiség uralkodik a Földön, az Isten akaratából.

Mivel minden régi rendszer összeomlik, és az antinyugati erők megpróbálják összeomlasztani a civilizációnkat, itt az ideje egy új megközelítésnek, hogy előre haladjunk, és megteremtsük az Új Földet, amelyet a hagyományos értékek, az ősi vallás, a személyes támogatás és a Teremtő szeretete “ural”.

A 2:2 energiaportál számmisztikai értelme

A 2022-es év erősen kapja a 2, 4, 6, 20, 22 és természetesen a 222-es számok energiáit. Mindegyik szám külön-külön viselkedik, de összefüggéseket, jóslatokat és mintákat hoz létre, amikor egy másik számmal találkozik. Bontsuk le és értsük meg, hogyan működik mindez:

A 2-es szám: tisztán női, érzékeny energiával állunk szemben. Előtte nyugodtan gyakorolhatjuk az intuíciót és az empátiát, jó kapcsolatot ápolva másokkal. Ez az a szám, amely nem foglal állást, megérti a kettősségeket, és tudja, hogyan kell kezelni a különbségeket.

A 4-es szám: itt vannak az alapok, a struktúra, sőt egyfajta merevség is. A 4-es az, amely fegyelmet hoz fel, és gyakorlatiasan cselekszik, kemény munkával eredményeket mutat fel.

A 6-os szám: ez a szám szorosan kapcsolódik a kommunikációhoz, ahhoz, ahogyan a barátainkkal, szeretteinkkel és a családunkkal viszonyulunk. És nem csak a szóbeli kifejezéssel, hanem a fizikai és erkölcsi; a felelősséggel, amit ezekkel az emberekkel és mindenkivel szemben magunkra vállalunk.

A 20-as szám: a 2-es szám energiáját hozva ki – a 0 erejével – itt az Egyiknek a másikért való áldozatvállalását, az empátiát és az érzékenységet azonosíthatjuk. Szükségünk van ebből egy kicsit, nem igaz?

A 22-es szám: a 11-eshez hasonlóan ez is mesterszámnak számít. Más szóval idealista, messzire látó, átfogó és konkrét módon. Nem olyan ember száma, aki csak képzelődik, hanem aki ráteszi a kezét a munkára és megvalósítja azt. Küldetése, hogy a spiritualitást gyakorlatiassággal alkalmazza az emberiség közepette.

A 222-es szám: itt érkezünk el ennek a portálnak a szélsőséges energiájához. Ha transzcendálásra, átalakulásra és egyedülálló szintek elérésére törekszel az életedben, ez a kulcs! El akarsz érni valamit? Valóra váltani? Kilépni a komfortzónádból? Akkor itt az idő, és mi megtanítjuk neked, hogyan!

A 2:2 angyalszám spirituális jelentése

222-es angyali számsor azt a döntésképtelen helyzetet segít megoldani, amikor nem tudod valamiről, hogy megtedd-e vagy sem? Emellett az utóbbi időben a valóságszövet termékeny energiatalajába plántált ötlet-magjaid is növekedésnek indultak.

Mindegy, min vívódsz, a 222-es szám egyértelműen jelzi, hogy itt az ideje felszámolni ezt az áldatlan állapotot, és végre belekezdeni abba, amit már régóta tervezel.

Készen állsz a lényed frissítésére?

Ha még nem éreztétek volna, akkor az idővonalak eltolódását tapasztaljuk, ami fantasztikus lehetőség lehet az életetek megváltoztatására, ha tudtok vele dolgozni.

Amikor olyan jelentős dátumokat tapasztalunk a naptári évünkben, amelyek Mesterszámokat, Tükörszámokat vagy számsorozatokat tartalmaznak, akkor egy energetikai portál jön létre abban a 24 órás portálban.

Így hozd ki a legtöbbet magadból a 2:2 emelkedési portál idején

A manifesztáció a gondolatainkkal kezdődik. Amire gondolunk, az az, hogy hová áramlik az energiánk. Még ha nem is 2/2 van minden nap, a gondolataink alakítják a valóságunkat.

Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok felemésszenek téged. És állítsd be a szándékaidat a legjobb eredmények érdekében.

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést

Leülhetsz meditálni és gondolkodhatsz rajta.

Nézz magadba, és találd meg vágyaid okait. Ha tisztában vagy ezzel a tisztánlátással, az segíti a manifesztációs folyamatot. ha tisztában vagy a vágyaiddal, és angyali vezetőid teljes támogatását élvezed, készen állsz majd arra, hogy előre lépj.

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést. Kép: pixabay
Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést. Kép: pixabay

Tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, hogy hogyan látod magad a jövőben

Ki vagy mi vesz körül téged? Hogyan fogod érezni magad, amikor legmélyebb vágyaid megnyilvánulnak? Minél többet gondolsz rá, annál könnyebb lesz számodra valóra váltani őket.

Legyen minden egyes cselekedeted része a megnyilvánulási folyamatnak.

A 2:2 kapuaktiválások közvetlenül összekapcsolnak azzal az erővel és végtelen lehetőséggel, amit a 2:2 képvisel.

Készen állsz arra, hogy az isteni megtestesülés új szintjére lépj?

Hívd elő a tudatos terjeszkedésedet. Csatlakozz az Ősforráshoz és töltekezz fel az IstenNő energiájából, hogy hozzáférhess a Szellem magasabb dimenzióihoz.

A 2:2-es számsorozat fő tanulsága az, hogy dolgozzunk együtt másokkal, akikkel közös az értékrendünk! A Teremtő Istennő, áldott legyen a szent neve, üzenete:

“Jó úton jársz. Talán hibákat követtél el, talán hosszabb utat jártál be, mint amiről úgy gondolod, hogy kellett volna, és talán bizonytalannak érzed magadat és az utadat.

Ez az erőteljes energiaportál azért is van itt, hogy biztosítson téged arról, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell, és hogy pontosan azt teszed, amit tenned kell, hogy előrelépj és forradalmasítsd az életedet.”

Borítókép: pixabay

Forrás: tarsasag.org

Index