Kezdőlap Spiritan Ezotéria és Mágia Spiritan Ikerláng-teszt

Spiritan Ikerláng-teszt

13070
0
Spiritan Ikerláng-teszt
Spiritan Ikerláng-teszt
A Spiritan Ikerláng-teszt segít megtudni, hogy valóban az Ikerlángoddal élsz-e egy kapcsolatban.

Az Ikerláng olyan, mint a hazatérés: amikor Vele vagy úgy érzed, hogy minden rendben, újra a helyeden vagy. Mégis, néha elfoghat a kétség, hogy valóban Ő-e a Nagy Ő?

Az Ikerláng több mint szerelem

Az Ikerlelkek kiegészítik egymást, vibrál körülöttük a levegő. Mindeközben tudatában is vannak felelősségüknek, hiszen a Csoda része vagy. Amikor Vele vagy, érzed, hogy a két Lélek táncra perdül.
Bár igaz, aki szerelmes, pontosan ezt érzi.

Lehet, hogy az Ikerlángot csak bebeszéled magadnak? Vagy tényleg Ő az Ikerlelked?

Készen állsz a tesztre?

Összesen tíz kérdést kell megválaszolnod és megtudhatod, hogy valóban az Ikerlángoddal élsz-e együtt.

Egyszerre egy kérdés jelenik meg, a következő akkor bukkan fel, ha válaszoltál az elsőre. Adj magadnak gondolkodási időt, ez a teszt nem időre megy!

0%

Úgy érzem a párkapcsolat amiben élek…

A párom viselkedésére általában jellemző…

A párom és én...

A párkapcsolatomban a kölcsönösség…

A párom különleges.

A jó párkapcsolat mindent elbír…

A párkapcsolatom minősége az idő elteltével…

A párom ideális társam, mert…

Szeretném ha jelenlegi párkapcsolatom, egy életen át tartana, mert…

Tökéletes párkapcsolat…

Spiritan Ikerláng teszt
Igazi Ikerláng kapcsolatban élsz!

A párodban igazi Ikerlélektársra leltél! Valószínűleg mindketten spirituális emberek vagytok, akiknek életét magasabb szempontok vezérlik. Képesek vagytok észrevenni a másokban és a dolgokban rejlő mélyebb tartalmat is, így lehettek egymásnak független éltetői. Kapcsolatotok nem a kölcsönös függésre, hanem a játékos örömszerzésre, a létöröm megosztására épül. Tartsátok meg ezt a szép szokásuk, éljetek mindig boldogabban magatok és mások örömére is!
Karmikus társra leltél párodban!

Sok tekintetben spirituális érzületűek vagytok. Párkapcsolatotokban nagy szerepet játszanak az érzelmek, párodban is elsősorban érzelmi támaszt keresel. Érdemes figyelned arra, hogy a másikra figyelés mellet, önmagadra is támaszkodhass. Az önmagában értékes társkapcsolati játszmák közt vegyed észre a valódi múlhatatlant, befelé figyelve találd meg azokat az értékeket, amik egy teljesebb élet útravalói.
Normális emberi párod van!

Te jóval inkább anyagi beállítottságú vagy, mint a többség, életedet a párkapcsolatodban is az anyagi lét feladatainak kötelességszerű teljesítése köti le. Pároddal való kapcsolatodat valószínűleg a kölcsönös függés, és az egymásra utaltság terheli. Könnyen lehet, hogy csak kényszerű támaszai vagytok egymásnak. Érdemes lenne megpróbálni kicsit mélyebben látnod a világot.

Share your Results:

Csatlakozz most a Lélekút Társaság szabad spirituális közösségi oldalához! A Lélekút Társaság küldetése, hogy a tiszta, valódi ezotéria, spiritualitás, okkultizmus és misztika iránt elkötelezett személyek számára lehetővé tegyük a közösségépítést.

Figyelem!

Nem tároljuk az eredményeket, a teszt teljesen anonim!

A teszt nem helyettesíti sem az energetikai állapotfelmérést sem az orvosi diagnózist, kizárólag előzetes öntesztelésre szolgál!

Ha további önismereti lehetőségek érdekelnek, kattints ide.

Eredeti teszt: tarrdaniel.com

Oszd meg azokkal, akik fontosak számodra!
 • 135
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  135
  Shares